Vεηcє∂σя Napisano 20 Stycznia 2017 #483442 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Witam czy mozna zrobic na tym serwerze anty rash? Bo co to za frajda jak koles raszuje i z 1 milimetra zabija w glowe? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrezesKozłowski Napisano 20 Stycznia 2017 #483451 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Rzadko gram na tym serwerze, ale taka propozycja jest nie do zaakceptowania (jak dla mnie). Serwer jest mały, a sytuacja w której zostaje dwóch graczy i ich pojedynek trwa nie wiadomo jak długo tez jest słabym wyjściem. Zasada serwera jak dla mnie jest prosta - głowa. Bez względu na to, z jakiej odległości i w jakim czasie. AntyRush zepsułby ten serwer, ograniczył graczy i możliwości rozgrywki. Ale to tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vεηcє∂σя Napisano 20 Stycznia 2017 Autor #483454 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 no widac ze nie grales na innych serwerach jakos na innych jest i mozna ustawic ze jak jest np 2:1 lub 1:1 to sei wylacza a nie ze jeden typ raszuje i zabija z milimetra tyczy sie to dessa i psuje fana wszystkim... wbiega na respa ciort wie skad i wybija all naprawde ciezko komus sie chwile wcelowac nikt nie kampi zawsze ktos wychyla wiec rasz jest zbedny a on i tak raszuje a za nim reszta teamu bo chca fragi a inaczej nie zdobeda albo moze wgrajcie 1 mapke ktora jest bardzo malutka i nie ma na niej skrzynek i niech sobie taki typ dess gra lub inny co taki wyrywny z raszem jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 20 Stycznia 2017 #483467 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Ja do tego mam mieszane uczucia Mógłby być i mogło by go nie być. Ale patrząc z drugiej strony gdyby był taki anty-rush to gra na serwerze była by mniej dynamiczna i taka bardziej nudna Tak to zawsze coś się dzieje, a to że ktoś mnie zrashuje i zabije to mi to nie przeszkadza. W koncu to aim/hs.. Gra ma być szybka, dynamiczna i ma nie nudzić Rush jest częścią tego serwera Czy komuś to pasuje czy nie, ale nie wierze że to zostanie wprowadzone. Tyle ode mnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kab Napisano 21 Stycznia 2017 #483481 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Bez żadnego anty-rasza rasz musi być i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 21 Stycznia 2017 #483482 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Rasz musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 21 Stycznia 2017 #483497 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Propozycja odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi