SeBiXoN Napisano 22 Stycznia 2017 #483550 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nick na serwerze: SebiXoN |<3 OliwciaWiek: 14Znajomość AMXX (0/8): 7Doświadczenie: Adminem bylem na mniej wiecej 7 serwerach w tej chwili jestem adminem na 2! Skarg na mnie nie bylo Staż w CS'a: 4 lataSteamID: http://steamcommunity.com/id/SebiXoNn Link do profilu na banid:Link do profilu na GameTracker: http://cache.www.gametracker.com/player/SebiXoN |<3 Oliwcia/79.133.192.61:27015/Kontakt: gg: 61596514 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poniewaz, przydalo by sie ta zbuntowana ekipe graczy ogarnac (w tym jestem dobry), sprawdzam kazdego dokladnie kto wydaje sie podejzany, mam kulture, oraz spelniam wymagania Jestem na serwerze w dzien i w nocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zizou Napisano 22 Stycznia 2017 #483554 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Konto dla podania. Brak cs na steamie, wczoraj cały czas płakał ze będzie reset, wątpię żeby tak opanował amxx i był na tylu serwerach adminem, ale mogę się mylic ogolnie to jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 22 Stycznia 2017 #483555 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 NIE - wiek - steam - od trzech dni na serwerze - GT ( praktycznie widać że grałeś tylko wczoraj ) - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablitto Napisano 22 Stycznia 2017 #483560 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Składasz podanie o admina u nas, a masz go na dwóch innych serwerach, na każdym trzeba poświęcić czasu, żeby trochę pograć, mam rozumieć, że śpisz te 7-8 godzin, w szkole jesteś do 13 przykładowo, a potem cały dzień grasz na zmianę na każdym serwerze, gdzie masz admina? Takich ludzi na to stanowisko to raczej nie potrzeba. Wiek na minus, nie masz steam, do tego prosisz na SB o sprawdzenie Twojego podania. Nie jestem na tym serwerze adminem, ale jestem na innym CS GO Modzie, więc swoją wypowiedzią na pewno pomogę opiekunowi. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Stycznia 2017 #483572 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Co to ma być. Żadnego punktu w regulaminie nie spełniasz. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Stycznia 2017 #483573 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi