Super_PieseK :D Napisano 25 Stycznia 2017 #483821 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Twój nick podczas grania: MaGiStErGodzina, data zdarzenia: 25 Styczen 2017. 10:30Mapa: cs_officeLink do screenów: Niestety nie mam, nie czytalo mi steam a SS'y dostalem przez przypadek od admina Hajto, ss w cstrike na steam nie posiadam wiec prosze o ubSTEAM_ID / IP: 37.47.74.134 tu wycinek z konsoli Jak sami widzicie nie pisze mi STEAM:0.1 czy cos tylko VALVE a innego cs'a niz steam nie posiadam [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MaGiStEr [AMXBans] Reason : ' wrzuc screeny na Pochylnia.pl' ===== [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 395011790 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.74.134 ' [AMXBans] =============================================== [Pochylnia.pl] Twoje ustawienie `ex_interp` bylo zbyt wysokie, zostalo ustawione na 0.01 MaGiStEr connected Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajto Napisano 25 Stycznia 2017 #483822 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Przypadkowo dostał ss potwierdzam wyjaśniłem już sprawę na steam i potwierdzam miał problemy ze steam nie czytało mu go na serwerze więc mogło mu nie zapisać ss , według mnie nie ma co się obawiać miał tutaj admina i pewnie czysto , proszę kogoś z UB o odbanowanie Magistra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 25 Stycznia 2017 Donator #483844 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 @hajto Przedstaw swoje ss'y @Super_PieseK :D Spróbuj poszukać opcją wyszukiwania w windowsie plików "halflife00", "halflife01" itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_PieseK :D Napisano 25 Stycznia 2017 Autor #483846 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Chyba znalazlem , tylko to bys się zgadzalo z datą ale nie jestem pewien bo nie mam jak tego odrtowrzyc http://www85.zippyshare.com/v/PxRKwfPG/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 25 Stycznia 2017 #483853 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Ehh, SSy czyste lecz znowu bans nie dziala i nie moge dac UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajto Napisano 25 Stycznia 2017 #483855 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 @Aragorn Proszę : Tutaj link : http://www56.zippyshare.com/v/aB43EzHb/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 25 Stycznia 2017 Donator #483862 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 UB dane przez konsolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 25 Stycznia 2017 Donator #483863 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi