THEREALSHOX Napisano 30 Stycznia 2017 #484308 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Wzór: Wiek: 18 Kontakt: GG, PW, STEAM, FACEBOOK, TELEFON, EMAIL Staż w CS'a: 8 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobre, wiem na czym owa funkcja polega, jakie ma obowiązki, oraz zadania. Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Oczywiście Ile masz wolnego czasu?: Dosyć sporo Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Za dzieciaka jak każdy, szczególnie wall hack w wieku 9 lat. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: zależy mi na tym aby wspomóc sieć swoimi siłami, mam doświadczenie, chciałbym pomóc kolegom, dać im trochę odetchnąć od całokształtu. Wymagania: Aby pełnić funkcję UB Team, należy mieć ukończone 16 lat. + Posiadać minimum 2 lata stażu w CS. + Posiadać minimum miesięczny staż na forum. + Pełnić, minimum miesiąc, funkcję admina na dowolnym serwerze Pochylni.+ Podanie można składać raz na 15 dni. + Podania można składać przez cały okres rekrutacji. + Nie można posiadać aktywnych WARNów. + Ostateczną decyzję podejmuje administracja. + Wysoka ranga "Staff" na innej sieci serwerów = podanie automatycznie odrzucone bez możliwości składania ponownej kandydatury. (Wyjątkiem jest rezygnacja z rangi na innej sieci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Stycznia 2017 #484312 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Praca w UBT, to jest głównie praca na forum. Od założenia konta byłeś na forum 21 razy... Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Stycznia 2017 #484313 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi