GramNaFarcie Napisano 3 Lutego 2017 #484904 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Mam pytanie ma ktoś z was Motocykl, jeśli tak proszę o napisanie jaki i jeśli można zdjęcie ☺ Pozdrawiam ???????? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopaRa. Napisano 20 Lutego 2017 #487908 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 @GramNaFarcie ???? jeździsz sam na moto? Ile razy się połamałeś już? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 20 Lutego 2017 Autor #487911 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 @KopaRa. jedziecie jeżdżę ale nie pisze na czym bo wstyd Ale mogę się pochwalić że w wakacje kupuje Crossa Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I3andzior>? Napisano 20 Lutego 2017 #487936 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ja mam MZK z 49' :* Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopaRa. Napisano 21 Lutego 2017 #487965 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 @GramNaFarcie ???? nie ważne czym, ważne że jeździ i to się ceni Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 21 Lutego 2017 Autor #487971 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 @KopaRa. wiem Nie liczy się sprzęt pojemność silnika i ił jedzie liczy się pasja i miłości zamiłowanie do moto Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 22 Lutego 2017 #488130 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ja chopper Jak wrócę do domu to wrzucę zdj. Dokładnie jest to Harley Davidson Heritage z 2007r. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi