GramNaFarcie Napisano 4 Lutego 2017 #485000 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Mam uwagę do jednego punktu z Regulaminu serwerów Countr Strike, odnośnie min. ,,2. Zakaz podkładania min/sztucznej paki na bombsite, przy drabince, przy hostach. Zakaz ten obowiązuje w wąskich przejściach, gdzie nie ma możliwości ich ominięcia.'' Moja propozycja na dodanie do tego punktu że by był również zakaz kładzenia min na schodach jak i na pochylniach. Ludzie stawiają a cieszko je jest naprawdę ominąć prawie wgl. I nie wiadomo czy banować czy nie. I odrazu zaczynają się spamu na u@. Widziałem że admini za to banuja więc przydało by się to dodać bo tak to ktoś bana dostaje i wchodzi w Regulamin omówi w regulaminie nic nie pisze. Wiec taka moja propozycja i iwaga. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I3andzior>? Napisano 4 Lutego 2017 #485125 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Jestem za zmienienie regulaminu odnośnie min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Lutego 2017 #489122 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Regulamin został poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Lutego 2017 #489123 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi