TAKI SOBIE ADMI Napisano 4 Lutego 2017 #485005 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 bardzo prosze o poimformowanie mnie jak można zostać adminem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 4 Lutego 2017 #485006 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Powiedz mi na jakim serwerze? A po pierwsze na serwerze na którym grasz masz Podanie na admina i Regulamin dzzialu na admina i piszą ci wymagania. Jeśli jakieś stanowisko na forum też masz moderator ON np. Jeśli weziesz któryś punkt piszę ci regulamin i wymagania. Jeśli pomogłem daj lajka. Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Lutego 2017 #485154 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Grasz na danym serwerze. Jeżeli spełniasz wszystkie wymogi, to składasz podanie na admina - wymogi podane są w dziale składania podań na admina danego serwera. Jeżeli zostaniesz przyjęty, to voilà - jesteś adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Lutego 2017 #485155 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi