repcaKK Napisano 5 Lutego 2017 #485200 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Nick: repcaK // Info od Boga Godzina, data zdarzenia: 13.30 05.02.2017 Mapa: de_dust2 Serwer: DD2+DM Opis zdarzenia: Wszedłem na serwer, wybrałem broń i zacząłem biec, w pewnym momencie jak trzymałem klawisz W, to postać robiła BunnyHopa i poleciał ban STEAM_ID/IP: 89.231.212.187 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Wykryto CheatMenu' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1787680975' [AMXBans] Twoje IP: '89.231.212.187' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Lutego 2017 #485201 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Jako członek UBT z Multi-Head.PL wypowiem sie. Właśnie zacząłeś robić BH w linni prostej co widać na demku. Nikt Ci nie dał bana z adminów tylko sam plugin który sie nie myli w cheats menu można sobie ustawić BH AIM ESP itp. Plugin działa na zasadzie wykrywania plików jakie posiadasz i widać, że masz jakieś niedozwolone za które dostałeś bana. Grasz na CS:GO#1 gdzie tego pluginu nie ma na nowym silniku bo nie widuje tam takich banów. Masz bana na 7 dni odinstalluj cs'a wgraj go na nowo najlepiej na innym dysku i nie pobieraj żadnych plików, bo może to zostać uznane jako cheat przez plugin. Napisze jeszcze do aquaxa co zrobić i dam znać w tym temacie. Tymczasem ban zostaje. Za zgodą @aquax bana zdejmuje. Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 5 Lutego 2017 Weteran #485239 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi