Bela/Tomson Napisano 6 Lutego 2017 #485338 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Twój nick podczas grania: RockyBalbaoOponentówRżnęWKakao Godzina, data zdarzenia: 06.02.2017 - 00:39:49 Mapa: de_eldorado Opis zdarzenia: Grałem sobie spokojnie i dostałem bana p.t. "Czitujesz", mimo, że używam żadnych wspomagaczy. Chciałbym się dowiedzieć, co sprawiło admina, że dał mi tego bana, gdyż nie zgadzam się z jego decyzją. STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1572495472 / 89.79.210.151 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: RockyBalbaoOponentowZrneWKakao [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1572495472' [AMXBans] Twoje IP: '89.79.210.151' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 6 Lutego 2017 #485346 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Proszę admina o przedstawienie dowodów na winę gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 6 Lutego 2017 #485362 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dałem Ci tego bana z powodem "Czitujesz" bo od kiedy wszedłem na spec i patrzyłem na Ciebie to podczas strzelania wyglądało jakby Ci celownik skakał. Momenty, w których miałem podejrzenia, że gracz może używać wspomagaczy. 12:00 - ten headshot, zanim strzelił to nie miał celownika na modelu CT tylko w czasie strzału wygląda jakby sam celownik mu na banie skoczył. 12:20 - moment, w którym znowu jakby mu celownik skoczył. 13:45 - CT wybiegł z budynku, skoczył, a celownik sam na niego mierzył w tym czasie jak do niego strzelał. Link do dema : http://www71.zippyshare.com/v/BMQYkPph/file.html Po oglądnięciu demka od początku Twojej gry jak wszedłeś wygląda, że rzeczywiście gracz nie używał czitów. Tak więc proszę o UB dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 6 Lutego 2017 Bywalec #485395 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Na życzenie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 6 Lutego 2017 Bywalec #485396 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi