JokerSBM Napisano 8 Lutego 2017 #485643 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Chodzi mi oto, że gdy np. w drużynie CT jest mniej niż 5 graczy plugin wybiera BS na którym można podłożyć bombę np B, i blokuje wtedy podłożenie jej na A, informując oczywiście na początku każdej rundy który BS jest aktywny, gdzieś widziałem już taki plugin, a przydałby się dla ludzi którzy grają po nocach bo np. pracują na po obiedzie, a kilka osób po prostu nie potrafi się dostosować do większości na serwerze gdy np jest 3 versus 3 i cała piątka mówi, że gramy ONLY A, a ta jedna z terrorystów i tak biegnie na B i podkłada ładunek C4. Myślę, że pomogłoby to w niedenerwowaniu się podczas relaksu przy CS'ie i zimnym browarku po pracy . Pozdrawiam Joker SB Maffija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 8 Lutego 2017 #485684 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Również jestem ZA. Przydałoby sie takim tępakom co nie wiedzą co to ONLY A albo Gramy tylko A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 8 Lutego 2017 #485698 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Dziwne to, z reguły gram z graczami którzy wiedzą że w przypadku gdy na serwerze jest max 10 osób i gra na Only A Only Duzy Only Otwarty w zależności od mapy. Byłem pewien że coś takiego jest podstawą w cs-ie, kulturą samą w sobie ... smutne to xd. Ale co do tematu nie lepiej po prostu w takim wypadku zablokować BS "B" 70/80% graczy na zwykłych serwerach i tak instynktownie leci na A a większa część tego Longiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka <3 Napisano 8 Lutego 2017 #485714 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Ja także jestem za. Fajny pomysł, przydaje się gdy jest poniżej 10 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 8 Lutego 2017 Autor #485865 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 5 godzin temu, Vista napisał: Dziwne to, z reguły gram z graczami którzy wiedzą że w przypadku gdy na serwerze jest max 10 osób i gra na Only A Only Duzy Only Otwarty w zależności od mapy. Byłem pewien że coś takiego jest podstawą w cs-ie, kulturą samą w sobie ... smutne to xd. Ale co do tematu nie lepiej po prostu w takim wypadku zablokować BS "B" 70/80% graczy na zwykłych serwerach i tak instynktownie leci na A a większa część tego Longiem ... Niestety niektórzy tej podstawy nie znają lub nie chcą znać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 9 Lutego 2017 #485912 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Po 12 w nocy jest z 5,6 graczy i lecą na B :( (a pisze im się ze only a po sto razy) jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Lutego 2017 #487849 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Plugin wgrany. W nocy sprawdzę czy działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Lutego 2017 #487850 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi