Tusia. Napisano 13 Lutego 2017 #486710 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Heja, kupiłam sobie nowego laptopa (lenovo y700-15isk) zainstalowałam cs'a i tu pojawia się problem.. w prawym górnym rogu wyskakuje na czerwono warning cl flush entity pocket grafika miga, modele pojawia sie i znikaja, dzieje się tak zarówno w grze na najwyższych ustawieniach jak ich najniższych, Program Lenovo Nerve Sense automatycznie ulepsza grę, po wyłączeniu tego to samo się dzieje :( help :< @ edit Dodam że z internetem wszystko w porządku mam. Ustawienia rate itd też są dostosowae prawidłowo. A po za tym w momencie włączenia gry która korzysta z internetu system sam nadaję priorytet dlaa tej gry. Szukam i szukam i nie wiem co z tym zrobić :<< Póki co będę grać na poprzednim laptopie ale chciałabym rozwiązać ten problem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 14 Lutego 2017 #486724 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 http://www.forum.tweaks.pl/Niechciany-komunikat-CL-Flush-Entity-Packet-:(-t50073/ Poczytaj tutaj, powinno coś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 14 Lutego 2017 #486725 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 yyy Nie widzę opcji edytuj więc sorki za spam ale zobacz jeszcze to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 14 Lutego 2017 Autor #486729 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Dziwne ustawialam rate ale widocznie za wysoko. Pomogło dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 14 Lutego 2017 Autor #486804 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Dalej mam ten sam problem.. do tego wywala mnie z serwera i łączy z jakimś innym. Grafika miga i laguje. ok cfg mam do odczyty i juz mnie nie wywala ale ta migajaca grafika masakra :< @ edit Nie mogę nawet z amx'a korzystać tak mi tnie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mniej niz zero Napisano 25 Kwietnia 2017 #493558 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 To nie problem z grafiką to zgubione pakiety. Może to zależeć od operatora internetu, niezbyt stabilnej wersji sterownika karty sieciowej, zapchanego dns windowsa. Uruchom w Windowsie cmd i wpisz: ipconfig /flushdns Może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi