R@zoR Napisano 14 Lutego 2017 #486849 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Nick:R@zoR Wiek:22 Kontakt:Forum,gg,steam Znajomość AMXX (0-8):7 Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?:Chciał bym bardziej wspomóc servery Pochylni , czasami skacze po serverach i gram kilka map , ale nie zawsze jest na serverze admin, a problemów z odpałami nie brakuje... Staż na forum: Od 2012 z rokiem przerwy, trochę tu zagościłem. ;) Jak długo posiadasz Admina na serwerze?: Nie licząc początków, z jakieś 6 msc na csgomod, a na mw3 trochę dłużej nie pamiętam dokładnie. Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: TAK Coś o sobie:Jestem spokojnym człowiekiem i otwartym na znajomości , staram się robić wszystko by nie było problemów, w większości przypadków jeśli jestem online na steam, a na serverze jest jakiś problem z czitami to wbijam, zawsze znajdę jakikolwiek czas by wbić. Link do 10 reklam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 14 Lutego 2017 Użytkownik #486869 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Jak dasz radę i będziesz faktyczne grał skakała po serwach to czemu nie jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I3andzior>? Napisano 14 Lutego 2017 #486881 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mysle że można dać mu szansę ,wkoncu swój Chopok ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MesseM Napisano 14 Lutego 2017 #486882 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Ja też jestem za daniem szansy, jeśli ogarnie wszystkie serwy to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 14 Lutego 2017 #486887 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Brak zgody opiekuna na zlozenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 14 Lutego 2017 #486888 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi