shreder221 Napisano 15 Lutego 2017 #487014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Hejka mam 2 skiny w eq i chciałem się pobawić w wymiany na csgolounge ale serwer nie wczytuje mi eq steam. Podałem prawidłowy trade link, mam publiczne eq i nic. Wiecie może jak to naprawić? Znacie może inną stronkę do wymian z innymi graczami? (wymiana ja vs boty mnie nie interesuje ) Czy naklejka VP bardzo podwyższa cenę skina? Wam się wyświetla Tradelink normalnie? https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=80909186&token=8PbqwePy Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreder221 Napisano 7 Marca 2017 Autor #489953 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 ref Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaTox Napisano 25 Sierpnia 2019 #530995 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 Ja mam taki problem, że dostałem laptopa z USA i chciałem zrobić formata, ale jak bootuje z płytki tak jak zawsze to w pewnym momencie pisze, że nie wykrywa dysku twardego . Co mogę z tym zrobić? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi