kostek1234567 Napisano 15 Lutego 2017 #487051 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Twój nick podczas grania: pansmietanka Godzina, data zdarzenia: 15.02.2017 Mapa de_eldorado Opis zdarzenia: za AB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I3andzior>? Napisano 15 Lutego 2017 #487056 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Ban zostal nadany nieslusznie . Prosze o odbanowanie gracza . Kick byl nadany ze czituje i jeden z adminow myslal ze dostal perma i zmienil ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 15 Lutego 2017 Użytkownik #487059 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Witam chciał bym prosić o odbanowanie tego gracza nastompila pomyłka nwm czy to może był jakiś bug. Ale wsumie teraz pomyślałem to być może jakiś admindal mu kicka powód czitujesz bo kick wyskakuje na zielono a ban pisze na czacie amxbans... Więc to moja pomyłka przepraszam cie! Proszę o odbanowanie gracza. Ale To też nie moja wina bo kto daje kicka na powód czitujesz... Jeszcze raz przepraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 15 Lutego 2017 Bywalec #487068 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi