JokerSBM Napisano 17 Lutego 2017 #487495 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Ma ktoś jakąś ciekawą grę mmorpg wartą uwagi ? ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 11 Marca 2017 #490464 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Poczekam razem z Tobą na jakieś sensowne posty, bo ostatnio też miałem taki dylemat o zagraniu w coś dobrego. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 11 Marca 2017 Autor #490471 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Grałem chwilę a AIONA niby nie jest zła gra ale samemu nudno plus sporo hajsu bym musiał w to wsadzić Metin nuda... dobra gra na dwa trzy dni nie dłużej chociaż kiedyś grałem non stop Myślałem jeszcze nad Shayia i w sumie więcej pomysłów nie mam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 12 Marca 2017 #490575 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Niestety Anion to nie moja bajka, a bicie kamieni nudzi się po jednej nocce. Tego ostatniego nie zanam. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Walker Napisano 19 Marca 2017 #491216 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Polecam Lasy chaos - nawet spoko tylko czasochłonne kiedyś bylo lepsze aktualnie gra zmieniła sie nie do poznania lub Cabal fajnie rozbudowana dla nowych graczy, później opiera sie bardziej na grze zespołowej. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi