Paproteczka Napisano 19 Lutego 2017 #487758 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Twój nick podczas grania: ChuliganGodzina, data zdarzenia:DziśMapa: BrakOpis zdarzenia: No wiec tak dostałem bana na Buchala no i gralem na innym serwie na drugi dzien wbijam na serwer (myslalem ze mam ub) no i sobie gram kowal zaczyna spinac na ile ci dali bana a tera mnie straszy tym permem i wgl prowokuje powinniscie mu tez dac bana ale ok, no i powiedzial ze mam perma i zobaczylem ze to na mnie napisal na mam zmienne ip i tak wiec wbijam na serwer niewiedzac ze mam bana prosze o ub. STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:78481339 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 19 Lutego 2017 #487764 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Wszedłeś na Aktywnym Banie. To normalne, że jeśli dostałeś bana na 24 Godziny ( 1 dzień ) danego dnia o 13 godzinie, to UB będzie dopiero dzień później o tej samej godzinie. Wszedłeś na własną odpowiedzialność. Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 19 Lutego 2017 #487765 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi