DesTyp Napisano 26 Lutego 2017 #488760 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Wzór: Wiek:18 Kontakt:steam Staż w CS'a:11 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: potrafię solidnie sprawdzić ss,y, Oglądanie demek sprawdza mi tylko przyjemność, każdego cheata rozpoznam, mam duże doświadczenie na takim stanowisku. Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?:tak już 3-4 razy było się ubt na dłuższy czas. Ile masz wolnego czasu?: sporo mogę siedzieć 6-9 h xD Nolife Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów):tylko skill. Dlaczego starasz się o to stanowisko?:chciał bym dopomóc tej serwerowni bo już naprawdę sam nie wiem kiedy po raz pierwszy raz tutaj wszedłem, wiem jedno że napierdzielam już kilka lat na hs on myślę że z miłą chęcią przyjmiecie mnie na te stanowisko na razie zrezygnowałem z admina z powodów myszki, i brak siły na mojego laptopa. Wymagania: Aby pełnić funkcję UB Team, należy mieć ukończone 16 lat. + Posiadać minimum 2 lata stażu w CS. ++++++ Posiadać minimum miesięczny staż na forum.+++++++ Pełnić, minimum miesiąc, funkcję admina na dowolnym serwerze Pochylni.++++++ Podanie można składać raz na 15 dni.+++++++ Podania można składać przez cały okres rekrutacji.++++++ Nie można posiadać aktywnych WARNów.+++++ Ostateczną decyzję podejmuje administracja.+++++ Wysoka ranga "Staff" na innej sieci serwerów = podanie automatycznie odrzucone bez możliwości składania ponownej kandydatury. (Wyjątkiem jest rezygnacja z rangi na innej sieci).++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 26 Lutego 2017 #488764 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Duplikat tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 26 Lutego 2017 #488765 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi