EnigmaE36 Napisano 28 Lutego 2017 #489120 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Według mnie możliwość kupna 2 granatów zaczepnych i 2 dymnych jest bez sensu, bo potem wygląda to tak, że np. 3 terro stoi w anarchi, a 3 ct jest na długiej i zamiast np. 3 he to leci 6 he i wszyscy tt umiera od przeważne jednego gościa co 2 he rzucił. Jak dla mnie to bez sensu. Powinno być tak jak jest normalnie, czyli że 1 HE i 1 Smoke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 28 Lutego 2017 Użytkownik #489129 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Czy ja wiem :/ ogółem w anarchi się nie stoi nawet od 2 he można dednac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnigmaE36 Napisano 28 Lutego 2017 Autor #489130 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Może i się nie stoi, ale jak np. się czeka na team lub na flasha od kolegi to wtedy się stoi. Wiem, że od 2 he się paść i dlatego chcę żeby max 1 był. Prosta sytuacja 1v1 i powiedzmy, że TT stoi na gali, a CT na bs A i taki CT sobie rzuci 2 he na gale i może dzięki temu rundę wygrać, a tak to tylko go obije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 28 Lutego 2017 Użytkownik #489131 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 2 minuty temu, Enigmav napisał: Może i się nie stoi, ale jak np. się czeka na team lub na flasha od kolegi to wtedy się stoi. Wiem, że od 2 he się paść i dlatego chcę żeby max 1 był. Prosta sytuacja 1v1 i powiedzmy, że TT stoi na gali, a CT na bs A i taki CT sobie rzuci 2 he na gale i może dzięki temu rundę wygrać, a tak to tylko go obije. Już nie raz tak padałem na gali przez nie jaką panią @Paulinka <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnigmaE36 Napisano 28 Lutego 2017 Autor #489132 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Teraz, {^.^} napisał: Już nie raz tak padałem na gali przez nie jaką panią @Paulinka <3 To jak usuną te dodatkowe he to już nie będziesz padał i masz easy killa . Nie raz słyszałem na ts "kurwa, jebane 2 nejdy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 28 Lutego 2017 Użytkownik #489134 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Teraz, Enigmav napisał: To jak usuną te dodatkowe he to już nie będziesz padał i masz easy killa . Nie raz słyszałem na ts "kurwa, jebane 2 nejdy". Oj easy to nie @Paulinka <3 nie taka łatwa bez skojarzeń dobra koniec pisania i robienia spamu pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka <3 Napisano 28 Lutego 2017 Dziewczyna #489135 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 @Enigmav Easy killa powiadasz? Ja jestem neutralnie nastawiona do tych he i fb, lecz dla mnie jest lepiej jak będą po 2szt, bo czasem jest tak, że zostajesz sam a na Ciebie jest 5 wrogów więc wtedy ma się większe szanse na ugranie rundy. Taka moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnigmaE36 Napisano 28 Lutego 2017 Autor #489139 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 @Paulinka <3 Nie spotkałem u Was jeszcze kogoś tak dobrego jak na poprzednim GoMod, na którym grałem, więc tak A co do tego 1vs5 to na środek i na heady, a w ogóle to rzadko kto jeszcze by miał te 2he. Zawsze wszystkie lecą na początku rundy w anarchie, trupa czy mida, a jakby był tylko jeden to może ktoś by go tak wcześnie nie wyrzucił. Tak jak napisał @{^.^} nie róbmy już spamu i poczekajmy. Może coś z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka <3 Napisano 28 Lutego 2017 Dziewczyna #489141 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Ostatni kom Skoro nie spotkałeś ,,dobrych,, graczy to jak słaby gracz będzie grał same hedy? Uwierz mi dużo osób posiada jeszcze 2he nawet pod koniec rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Lutego 2017 Użytkownik #489142 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 PRZECIW Najlepiej zostawić tak jak jest Właśnie trzeba odczekac te 10-15 sek zanim wyjdziesz gdziekolwiek żeby wrogowie wyrzucili all granaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 28 Lutego 2017 #489143 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Też uważam żeby zostawić, jak uważasz że musisz czekać to rób tak jak ja czyli wyjdź przed nimi on mają wtedy granaty w ręku a ty masz easy kille, oraz widocznie nie graliśmy razem skoro twierdzisz że nie spotkałeś równego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnigmaE36 Napisano 28 Lutego 2017 Autor #489146 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 11 minut temu, L@M@NeR napisał: widocznie nie graliśmy razem skoro twierdzisz że nie spotkałeś równego sobie Ja nie napisałem, że jestem dobry. Napisałem tylko, że nie spotkałem na tym serwerze takiego dobrego gracza jaki był na poprzednim, na którym grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drunken Monkey Napisano 7 Marca 2017 #489970 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Jak dla mnie do zmiany, 1 HE 1 Smoke w zupełności wystarczy 2 HE już wystarczą do zabicia wroga A tu chyba chodzi o to żeby go obić/dobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Marca 2017 Użytkownik #490004 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Oj tam oj tam Nic nie usuwać. Czekamy na roztrzygnięcie @VisTeR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Marca 2017 #490008 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Zostaje tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Marca 2017 #490009 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi