WesTeNQ Napisano 4 Marca 2017 #489525 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Nick na serwerze: eR8Wiek: 16 latZnajomość AMXX (0/8): 5Doświadczenie: W miare duże, wiele razy byłem adminem.Staż w CS'a: około 6 lat, na 2 kontach steam łącznie około 6k godzin w csie SteamID: STEAM_0:1:112805425Link do profilu na banid: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:112805425Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/eR8/80.72.37.10:27035/Kontakt: Steam, forum.Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram dosyć często na serwerze. Jakieś 5 h godzin dziennie nawet by chyba wychodziło. Umiem dobrze grać w csa i wiem kiedy dana osoba jest cheaterem i sie kryje, a kiedy gracz się myli pisząc że ktoś cheatuje. Gram tutaj od niedawna a do podania zachęcił mnie admin Free Frag, myślę że nie potrzebujecie admina natychmiast bo są prawie cały dzień ale mógłbym wam się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 4 Marca 2017 #489554 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Cytuj 5 godzin temu, WesTeNQ napisał: do podania zachęcił mnie admin Free Frag Coś tam gadaliśmy na temat admina ale nie przypominam sobie ani nie kojarzę żebym Cię zachęcał do złożenia podania. A co do podania to ode mnie NEUTRAL + widuję Cię na serwerze, + steam +/- minuty na serwerze. Pograj trochę dłużej, daj się poznać bardziej ludziom trochę +/- zgłaszaj więcej na u@ +/- aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Marca 2017 #489555 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Neutral, ale bardziej na nie: -/+ aktywność na serwerze - ogólnie to mało Cię widuję - nie zgłaszasz (przynajmniej ja nie widziałam) -/+ wiek + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WesTeNQ Napisano 4 Marca 2017 Autor #489563 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Godzinę temu, `FraGu. napisał: Coś tam gadaliśmy na temat admina ale nie przypominam sobie ani nie kojarzę żebym Cię zachęcał do złożenia podania. Zachęcił to nie znaczy namówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Marca 2017 #489565 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Ok, to może ja się wypowiem +/- wiek minimalny do złożenia podania + steam - nie widziałem jeszcze żadnego Twojego zgłoszenia na gracza - minimalna wymagana ilość godzin na serwerze Jak dla mnie na nie, argumentacja powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 5 Marca 2017 #489603 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 rowniez jestem na nie od niedawna grasz i juz chcesz admina ? po za tym nie widze Ciebie jakos w roli admina na tym serwerze po za gra nie widac Ciebie na tym serwerze i pamietam ze wyzywales graczy tych co maja vipa od zjebow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WesTeNQ Napisano 5 Marca 2017 Autor #489604 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 4 minuty temu, BloodyAlien napisał: rowniez jestem na nie od niedawna grasz i juz chcesz admina ? po za tym nie widze Ciebie jakos w roli admina na tym serwerze po za gra nie widac Ciebie na tym serwerze i pamietam ze wyzywales graczy tych co maja vipa od zjebow Kiedy? Jedyne co wyzwałem to tych co kupują expa że nie mają mózgu i nadal tak myślę i zawsze będę myśleć bo kupowanie expa na serwerach przeznaczonych do expienia jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 5 Marca 2017 #489605 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 32 minuty temu, WesTeNQ napisał: Kiedy? Jedyne co wyzwałem to tych co kupują expa że nie mają mózgu i nadal tak myślę i zawsze będę myśleć bo kupowanie expa na serwerach przeznaczonych do expienia jest bez sensu. to nie zmienia faktu czy kupywanie xp czy vipa w kazdym badz razie wyzwales i to nie bylo ze nie maja mozgu tylko napisales ze sa zjebami ja nie zmienie zdania Wielke NIE i to jest zachowanie osoby ktora chce tu admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WesTeNQ Napisano 5 Marca 2017 Autor #489608 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 46 minut temu, BloodyAlien napisał: to nie zmienia faktu czy kupywanie xp czy vipa w kazdym badz razie wyzwales i to nie bylo ze nie maja mozgu tylko napisales ze sa zjebami ja nie zmienie zdania Wielke NIE i to jest zachowanie osoby ktora chce tu admina ? Wielokrotnie widziałem jak nawet admin tak pisze nie jest to zabronione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Marca 2017 #489611 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Godzinę temu, WesTeNQ napisał: Kiedy? Jedyne co wyzwałem to tych co kupują expa że nie mają mózgu i nadal tak myślę i zawsze będę myśleć bo kupowanie expa na serwerach przeznaczonych do expienia jest bez sensu. Chciałbym Ci przypomnieć, że również dzięki takim osobom jest utrzymywany serwer. Pieniądze z tych środków idą do wirtualnego portfela na hostingu, a nie do prywatnej kieszeni jego opiekuna, więc może trochę więcej szacunku i ogarnięcia w stosunku do tych graczy, bo to głównie dzięki nim masz gdzie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Marca 2017 #490327 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Gracz dostał nieprzychylne opinie i już się na serwerze nie pojawił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Marca 2017 #490328 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi