PuN!sher.! Napisano 5 Marca 2017 #489672 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : r98reyan [AMXBans] Powod : ' aktywny ban ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1876807131 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 156.220.187.195 ' [AMXBans] ======================================== Mógłby mi ktos pomóc? Bo mój nick to PuN!sher.! A nie r98rayan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Near. Napisano 5 Marca 2017 #489673 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Mógłby Ci ktoś pomóc, ale nie ten dział. Przeczytaj regulamin i podstaw prośbę o UB do wzoru tutaj: http://pochylnia.pl/forum/447-pozostałe-bany/ Pozdrawiam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpiarz Napisano 5 Marca 2017 Donator #489678 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zbanowany zostałeś przeze mnie, ponieważ wszedłeś na nicku r98reyan. Jest to nick osoby, która wczoraj włamała się na serwer. Oczywiście można to wyjaśnić w zrozumiały sposób, chciałbym jednak wysłuchać Twojej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PuN!sher.! Napisano 5 Marca 2017 Autor #489682 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 W konsoli mi wyskoczyło że juz go zbanowaleś i byla zmiana mapy i ja dostałem ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PuN!sher.! Napisano 5 Marca 2017 Autor #489683 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 'r98reyan' dostal bana na zawsze. Powod: 'aktywny ban' [AMXBans] 'r98reyan' dostal bana na zawsze. Powod: 'aktywny ban' r98reyan has left the game Welcome to V͇̿I͇̿P͇̿| |ZOMBIE MOD|Biohazard|Rangi|Unikat| Pochylnia. -- This server is using AMX Mod X PuN!sher.! killed aigor with melee [BIOSKAN] Rezultat: Jestes... Czysty! ADMIN: glos wlasny Pumpiarz killed STEPHANE with infection Pumpiarz killed wojtek with infection Cherry killed SprInter. Pro with infection SprInter. Pro : /rank Pumpiarz killed AKA BOMBA with infection [Biohazard] Wpisz /rangi aby zobaczyc wszystkie rangi ziomek003 (RADIO): Fire in the hole! Glosowanie nieudane (ma "0") (potrzeba "1") Pumpiarz killed ziomek003 with infection aigor (RADIO): Fire in the hole! aigor (RADIO): Fire in the hole! ziomek003 (RADIO): Fire in the hole! PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! [Biohazard] Wpisz /sklep aby skorzystac z naszego sklepu Bio. STEPHANE killed aigor with infection MalaKebab || Mac timed out MalaKebab || Mac has left the game PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! Pumpiarz killed PuN!sher.! with melee PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! [BIOSKAN] Rezultat: Jestes... Czysty! SprInter. Pro : /rank Nie mozesz rozpoczac glosowania na nastepna mape w tej chwili. Buying time (15s) not elapsed yet from the round start. [VIP] PuN!sher.! : rtv ziomek003 : ja ziomek003 (RADIO): Fire in the hole! ziomek003 (RADIO): Fire in the hole! SprInter. Pro (RADIO): Fire in the hole! ADMIN: glos wlasny Pumpiarz zaglosowal na #1 ziomek003 zaglosowal na #1 Bananek dropped PuN!sher.! zaglosowal na #1 aigor zaglosowal na #1 STEPHANE zaglosowal na #1 ziomek003 (RADIO): Fire in the hole! SprInter. Pro zaglosowal na #1 AKA BOMBA zaglosowal na #1 Cherry killed wojtek with infection Bananek connected Serwer stworzony dla www.Pochylnia.pl PuN!sher.! killed Cherry with m4a1 [Biohazard] Opiekun: [Pumpiarz - Steam: Pumpiarz] Bananek is joining the Terrorist force Glosowanie udane (ma "7") (potrzeba "1"). Rezultat: Zmiana - Tak ziomek003 killed wojtek with elite [VIP] PuN!sher.! : Crros SprInter. Pro (RADIO): Fire in the hole! PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! AKA BOMBA (RADIO): Fire in the hole! ziomek003 killed STEPHANE with infection PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! ziomek003 killed wojtek with infection PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! [BIOSKAN] Rezultat: Jestes... Czysty! AKA BOMBA (RADIO): Fire in the hole! PuN!sher.! (RADIO): Fire in the hole! Bananek (RADIO): Fire in the hole! ADMIN: vote map(s) aigor zaglosowal na #3 ziomek003 zaglosowal na #1 Bananek zaglosowal na #2 PuN!sher.! zaglosowal na #2 Pumpiarz zaglosowal na #1 Pumpiarz killed aigor with infection STEPHANE zaglosowal na #1 [VIP] PuN!sher.! : 2 AKA BOMBA zaglosowal na #1 ziomek003 killed AKA BOMBA with infection Cherry zaglosowal na #1 SprInter. Pro (RADIO): Fire in the hole! * Haslo zaakceptowane * Przywileje ustawione BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 64 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : r98reyan [AMXBans] Powod : ' aktywny ban ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1876807131 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 156.220.187.195 ' [AMXBans] ======================= Sorka za spam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 5 Marca 2017 Użytkownik #489686 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Wychodzi na to że to ty jesteś tym reyanem. Tylko Bans sie spóźnił z daniem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PuN!sher.! Napisano 5 Marca 2017 Autor #489687 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jak ja na jednym nicku gram tylko .. PuN!sher.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 5 Marca 2017 Bywalec #489690 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi