Arekadiusz Turb Napisano 5 Marca 2017 #489699 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam gram czesto na serwerze paintball i jest tam administrator o nicku nie pamietam dokladnie ale jakos <<<tomaka>>>bmw<<<boos>>>drift>>> i gdy go obserwuje to szybciej biega od innych dużo szybciej i wydaje mi sie to podejżane prosze odpowiednie osoby o przyjzenie sie tej sprawie moze to nie speedhacki ale biega szybciej ze cie dogania z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 5 Marca 2017 #489701 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 o mnie mowa :):):) wszysto zgodnie z regulaminem :):) a tak pozatym to proponuje w sklepie zakupic kondycje hehe ojjjj kolego chyba mnie nie lubisz:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 5 Marca 2017 #489702 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Dodałem do sklepu możliwość zakupu kondycji, wszyscy sobie mogą to kupić wystarczy wejść na druga stronę sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 5 Marca 2017 #489704 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 20 minut temu, Arekadiusz Turb napisał: Witam gram czesto na serwerze paintball i jest tam administrator o nicku nie pamietam dokladnie ale jakos <<<tomaka>>>bmw<<<boos>>>drift>>> i gdy go obserwuje to szybciej biega od innych dużo szybciej i wydaje mi sie to podejżane prosze odpowiednie osoby o przyjzenie sie tej sprawie moze to nie speedhacki ale biega szybciej ze cie dogania z góry dziekuje podejrzane* przyjrzenie* Gdyby był to speed hack to byś go nawet nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Marca 2017 #489705 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Myślę, że wszystko wyjaśnione. Jeżeli w dalszym ciągu uważasz, że admin gra nieprzepisowo, to nagraj demko lub rozpisz hltv i napisz temat tutaj -> http://pochylnia.pl/forum/171-anticheat-cziterzy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Marca 2017 #489706 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi