Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: Magda z Magdom (nie grałam jeszcze u was, bo w Wenezueli nie mam że sobą laptopa, może uda mi się zainstalować na telefonie, o ile ktoś odpowie w moim temacie na forum i powie jak to zrobić).

Znajomość AMXX: 7

Doświadczenie:  znam Amiksa bardzo dobrze, spoko chłopak. Znam parę dodatkowych komend na binda i bana cfgie.

Staż w CS'a:  jakiś 8 lat

SteamID:  może Andrzej mi kupi, wtedy tutaj dodam.

Link do profilu na banid: 

Link do profilu na Game Tracker: ładna_Magda_uzbekistan.eu

Kontakt:  Uzbekistan, ulica klasztorna 12/945 , przyjmuje również gołębie pocztowe wysyłane do Śląska, na nagle warunki jest kontakt tutaj na forum

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tutaj mogę się rozpisać, myślę że właśnie na tym CoDzie miał kiedyś mój chłopak admina i gra tu chyba mąż mojej szwagierki czyli mój brat. Niestety mój chłop dostał perma za korzystanie z WH i ajma jednocześnie, kto mógł wiedzieć że nie można tych promocji łączyć. No wiem że części wymagań nie spełniam, ale skoro mam cycki i kiedyś miałam tu znajomości, a mój brat jest tutaj nadal w pierwszej połowie top400 więc myślę że spokojnie złapię się na admina. Głównym powodem składania podania jest to że dostanę tą ładną niebieską czcionkę nicku. A jak zauważyłam adminów nie macie jeszcze za dużo, więc i etat się znajdzie i czeka właśnie na mnie. Wiem też że fakt posiadania admina przez dziewczynę zwiększa popularność serwera, więc jest to wzajemna korzyść.

https://pochylnia.pl/topic/113929-madzia/

• Administrator

38889a8922098.png

Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Ekipa Pochylnia.pl

https://pochylnia.pl/topic/113929-madzia/#findComment-489780

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...