Nowosad Napisano 18 Marca 2017 #491122 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 chodzi o to że nie miałem kiedy wstawić bo brat dostał a nie umie wstawić, nie mógł się zalogować.. dopiero wstawiłem jak do domu przyjechałem, nie da rady zdjąć ? na ssy widać że czysty Pozdrawiam NoNamePlayer. Twój nick podczas grania:ScorpioGodzina, data zdarzenia: okolo 12,28Mapa:css_dust20000Link do screenów: http://www84.zippyshare.com/v/ZCPingo3/file.html BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 32 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Scorpio [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1805984717' [AMXBans] Your IP: '91.231.122.141' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 18 Marca 2017 #491125 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Czas na wstawienie ssów to 1 dzień, na 1 może 2 dni może przymknąłbym oko, lecz miesiąc czasu, to o wiele za dużo. Niestety brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 18 Marca 2017 #491139 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi