XeNoX Napisano 5 Kwietnia 2017 #492103 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Witam mam do was pytanko. Czy jak w telefonie na abonament mam miejsce na dwie karty sim to jak włożę drugom kartę to mam na niej pieniądze które wpłacę itp ? :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 5 Kwietnia 2017 #492108 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Jezeli to jest abonament to tak, jesli wobec to jest karta zwykla to doladuj konto i tez bedziesz mial na niej Pozdrawiam Shock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNoX Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor #492110 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Dzięki za info. Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Kwietnia 2017 #492128 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi