hajto Napisano 6 Kwietnia 2017 #492176 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Nick na serwerze: HajtoWiek: 25Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Bardzo duże wiele razy już adminowałemStaż w CS'a: Ponad 5 latSteamID: STEAM_0:1:63465203Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:63465203Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/Hajto/80.72.37.10:27035/Kontakt: Steam / Pw Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Napiszę w ten sposób , gram w różnych godzinach , rano i wieczorem i chętnie pomogę w ogarnianiu i pilnowaniu serwera . Wiadomo mam admina na cod 601 lv ale dam radę ogarnąć temat tu i tu . Obecnie więcej czasu spędzam na waszym serwerze , na 601 prawie nikt nie gra , a jeśli już to garstka osób i no po chwili wychodzą . Uprzedzę że no ktoś może napisać że nie zna lub nie kojarzy ale pisałem wyżej gram w różnych godzinach i nie ze wszystkimi się muszę w tym samym czasie akurat spotkać Jestem ciekaw Waszych wypowiedzi . Jeśli podanie nie zostanie przyjęte trudno pogram dalej i spróbuję kiedy indziej myślę że no drobna pomoc adminom się przyda a no na bank nie zaszkodzi . Powiem wprost no nie będę grał całe dnie ale wystarczającą ilość czasu aby serwera nieco przypilnować Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem Myślę że no czas na serwerze jest ok bo spełnia wymagania a i na forum myślę że się udzielam nie najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Kwietnia 2017 #492177 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 No trochę mało grasz, ale i tak jestem na tak + doświadczenie + zgłaszałeś też kogoś z tego co pamiętam + wiek + steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katur Napisano 6 Kwietnia 2017 #492178 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Jestem na tak, bardzo dobry administrator na COD 601 daje sobie radę, duży staż w cs, więc doświadczenie jest + argumenty te same co koleżanka wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 6 Kwietnia 2017 #492180 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Hajto Nic Dodać nic Ująć Bardzo dobry administrator Jak Najbardziej Na Tak Wszystko ogarnia Powody Wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 15 Kwietnia 2017 #492651 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Podanie zostanie rozpatrzone. Proszę o kontakt PW/Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 15 Kwietnia 2017 #492652 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi