Tanya Napisano 12 Kwietnia 2017 #492467 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Nick: KakarottoWiek: 24Kontakt: Steam/Forum ew TelefonZnajomość AMXX (0-8): 7 ( już sobie odświeżyłem )Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Dlaczego huh w każdym podaniu tego typu pytanie całkowicie psuje moją koncepcje i zbija z tropu ... w końcu nie napisze pospolitych pierdół o cziterach i brakach adminów, jest to już zbyt oklepana historyjka. Po prostu mam elastyczny grafik, +/- od takiej godziny 11 w południe do późnego wieczora ( nawet do 1/2 w nocy) jestem dostępny. Po za tym widzę że wielu adminów zgłasza nieobecności lub rezygnuje a szału nowych podań na to stanowisko nie widać. Staż na forum: Nie oficjalnie pięć lat, oficjalnie pół rokuJak dlugo posiadasz Admina na serwerze?:Ponad miesiąc :/ (to chyba jedyne wymaganie którego w pełni nie spełniam)Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: TakCoś o sobie: Chciałbym powiedzieć że jestem młody i przystojny ale niestety z wiekiem zostaje mi już tylko jedna cecha no a tak to nie bardzo wiem co tu napisać. Po proszę o inny zestaw pytań ... ehhh nie wiem co byście chcieli wiedzieć może zmieńcie treść pytania na nie co dokładniejszą ?? Krótko i na temat. Łukasz / Piekarz / W pewnym sensie inwalida, kupa złomu w kolanie skutecznie udupiła mnie na resztę życia dzięki czemu nie chodzę na dwór tylko siedzie tutaj :d. Link do 10 reklam: http://pochylnia.pl/topic/114329-reklamy/#comment-492447 Zgoda Opiekuna Zatwierdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 13 Kwietnia 2017 Użytkownik #492511 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Hmmm co ja ci tu napiszę myślałem że ja pierwszy będę się ubiegał o to stanowisko ale przychamowałe choć miałem na 3 serwerach admina a tu prosze jednak ty pierwszy ale na NIE raczej napisać nie mogę bo uparty i wytrfaly to ty jesteś więc hmmm Napiszę Ci na TAK +uparty (to chyba zaletą ) +wiek +zgoda opiekuna +reklamy są -minusem jest staż jako admin ale być może to ominą ale co do tego to się okaże ;) Powodzenia ;) . Pozdro GNF . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 13 Kwietnia 2017 #492529 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Nie posiadasz Admina 3 miesiace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 13 Kwietnia 2017 #492531 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi