SeBiXoN Napisano 13 Kwietnia 2017 #492552 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Nick na serwerze: SeBiXoN^^Wiek: 15Znajomość AMXX (0/8): 6/8Doświadczenie: Range "Admin" oraz "Opiekun" posiadałem na 2 serwerach które zostały zamknięte przez problemy finansowe.Staż w CS'a: zaraz będzie 5 lat SteamID: VALVE_2:0:1385984622Link do profilu na banid: nie wyszukuje mojego idLink do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/SebiXoN^^/79.133.192.61:27015/Kontakt: steam/gg/ts/skype/Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać: Codziennie jestem na serwerze, Każdy na serwerze mnie zna, Nie wyzywam (może jak sie naprawde wkur**), Mało adminów jest ktorzy wchodzą na serwer codziennie, gram na nim już bardzo dlugo, steam nie posiadam ale za pare dni bede kupywal, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 13 Kwietnia 2017 #492559 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 neutralny / na nie +/- hmmm zastanawiam mi się AMXX 6/8 kurde ranga opiekuna dziwne serio o wiek no to już tam nie wnikam kto ci dał w tym wieku opiekuna chyba jakis kolega - brak steam jakk masz kupić trzeabylo złożyć podanie jakk będzie steam napisalea kontakt steam to ja chcę do ciebie teraz napisać jak m szukać na steam : P W sumie to raczej na. nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka <3 Napisano 14 Kwietnia 2017 #492597 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Hmmm czego tu się spodziewać na NIE Kupisz Steama to za tydzień złożysz kolejne podanie a teraz masz nikłe szanse na admina To samo staż 5 lat a nie umiesz rozróżnić osoby grającej na wh czy aimie. Piszesz że ktoś ma wh czy tam aima a nawet nie widać NIC podejrzanego u gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Kwietnia 2017 #493542 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Kwietnia 2017 #493543 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi