Skocz do zawartości

[UB] Ub dla SniX Again

SMiley397

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: SniX
Godzina, data zdarzenia: około 17:30
Mapa: jakis de_dust z wodą

STEAM_ID / IP: 195.117.40.116

demko : http://d1.hltv.org.pl/srv21643/GXP-1704251715-de_dust2002.dem.zip

Wymagam opini całego UbTeam . Nie zgadam się z opinią Madzi i Pingla. NIe mam żadnych czitów ja dużo gram w gry strzelanki i dla mnie takie strzelanie to nic trudnego . To że staram się celować banie i mi to wychodzi , nie moja wina . Według mnie wiem że podejrzanie grałem ale ja nie czituje i nigdy nie czitowałem . Chcecie mi dać bana dajcie nwm za kulture czy za coś bo to naruszam czasami ale nie za czity . Pozatym miałem już kilka razy robione ss ostatnio za taką samą gre . Mg wysłać ss posta z innej serweroni , że nie udowodnili mi ja nie czituje ludzie no. Nie będe obrywał bo ktoś nie może dojsc do faktu że mg lepiej grać od nich .
Po prostu ban za umiejętności...

• Moderator

Ty tak na serio? Gdybym nie była pewna Twojego czitowania to bana bym Ci nie dała, na serwie było EWIDENTNIE widać aima. Na demku nie jest on tak bardzo widoczny bo się tnie jak nie wiem co, ale jednak niektóre momenty da się zobaczyć. Próbujesz wykorzystać to, że nie jest to zbyt widoczne na demku? Może @Aragorn zerknie na to?

Twoje umiejętności objawiają się tym, że wszystko jedno, czy strzelasz podczas biegu, czy w nogi, czy obok modelu, czy nad nim to i tak trafiasz w głowę. A jak masz dwóch przeciwników, to pomimo, że celujesz do jednego, to drugiego zabijasz nagle headem. Cudowne umiejętności...

Brak UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...