lesnyy Napisano 28 Kwietnia 2017 #493746 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Nick na serwerze: lesny ( stare nicki : P. / ptrk. )Wiek: 24Znajomość AMXX (0/8): 5Doświadczenie: dawno temu pare adminów w różnych sieciach.Staż w CS'a: około 10 lat z przerawamiSteamID: STEAM_0:1:205984561Link do profilu na banid: -Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/Lesny/80.72.37.10:27035/Kontakt: głównie forum i serwerDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: poprostu polubiłem ten serwer i atmosfere na nim panującą i postanowiłem, że spędzę na nim wolny czas a zawsze przyda się dodatkowa osoba do pilnowania serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 28 Kwietnia 2017 #493749 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Jestem na nie grasz w kratkę patrząc po gt , gdyby nie to gt to bym nawet nie wiedzial ze taka osoba gra u nas siedzisz cicho nie widac Cie w ogole na serwerze nic nie zglaszasz od nie dawna grasz konto założone do podania nie spełniasz wymagań adminów jest wystarczająca o każdej porze dnia jest aktywny admin / aktywni admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 28 Kwietnia 2017 #493753 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Jestem na nie. - konto pod podanie + wiek + steam - nie znamy Cię, daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 28 Kwietnia 2017 #493780 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Na NIE. - nie widziałem żebyś zgłaszał, - konto pod podanie, - mało Cię widać na serwerze, Pograj więcej, daj się poznać graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Kwietnia 2017 #493815 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 To samo co wyżej, czyli: - Konto pod podanie, - 42h przegrane na serwerze, ale właściwie grubo w kratkę, - wystarczająca ilość adminów, - gdzie jest link do sprawdzenia steam_id w serwisie banid? Mamy się sami domyślać czy masz coś do ukrycia? Ogółem: na NIE EDIT: Sprawa profilu banid wyjaśniona, sorry, ale nie wiem jak określić to słowami -> http://i.imgur.com/RzaiqDT.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Maja 2017 #493991 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Na serwerze Cię widuję, ale daj się bardziej poznać. Zarówno na serwerze jak i na forum. Odrzucone. @Zeratul jakby była wystarczająca liczba adminów, to rekrutacja byłaby zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Maja 2017 #493992 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi