[N]eNeK` Napisano 1 Maja 2017 #493941 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Otóż z okazji nowego miesiąca postanowiłem zrobić nowe rsy, większość sam przycinałem i wybierałem piosenki :] Oto lista: 1. Kaz Bałagane "Co Tam" (Gośc. Oyche Doniz)(prod.@Worek) 2. Rest Dix37 X Dudek P56 - Bez Widoku 3. Trzeci Wymiar - Złap za broń 4. Tiesto & KSHMR - Secrets (Older Grand Edit) 5. Wizard X AyePee - S.H.A.M.E (Motionzz Remix) 6. Akcent - Przekorny los 7. EXTAZY - Balujemy dziś w domu 8. BEKA KSH - W TE NOC 9. Yeah Yeah Yeahs & CJ Stone - Roll Beat (DJ Miller x DJ Alex Milano Booty Mix) 10. Ace Hood - Bugatti (Explicit) ft. Future, Rick Ross 11. Kaspa - Патимейкер (Pika-Party Maker remix) [ze starego rs'a dla klimatu :] 12. LOUD - OP 13. Crazy Frog - Axel F 14. ReTo - Bossman 15. Dudek P56. - UDA SIĘ NA PEWNO MUZ.CZAHA 16. Major Lazer & DJ Snake - Lean On feat. MØ 17. Alle Farben - Please Tell Rosie (NEXBOY & DBL Bootleg) [ze starego rs'a] 18. Dixon37 feat. Ganja Mafia - Pozdrówki z betonowej dżungli prod. PSR 19. Cypis - Impra jest tu. 20. ROGAL DDL - EBE EBE / SZYMON TUR & WOWO 21. QBIK - M jak Melanż 22. Bedoes & Kubi Producent - Raz ft. Beteo 23. Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie 24. Feder feat. Alex Aiono - Lordly 25. Mike Perry - The Ocean ft. Shy Martin 26. Gromee - Spirit ft. Mahan Moin 27. BAZUKA - Take Me Over 28. Starley - Call On Me (Ryan Riback Remix) 29. Calvin Harris - My Way 30. Chainsmokers - Dont Let Me Down (C - Barts Bootleg) Piszcie co myślicie, dzięki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 4 Maja 2017 #494194 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Za Dudka, Dixona i Rogala propsy, reszta śmietnik, to z rapu No Zenek wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 4 Maja 2017 #494197 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Moje lepsze ;x Trzy mi się podobają ale nie wiem jak się nazywają ;p Reszta nie pasuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[N]eNeK` Napisano 4 Maja 2017 Autor #494198 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Twoje znalezione w necie? xDD Patrz i się ucz dapuś jak to się robi =] Wystarczy wpisać na serwerze "/piosenki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 4 Maja 2017 #494210 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 FERN NOWY BOSSMAN NA TEJ ŁAJBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 6 Maja 2017 #494312 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Najlepsze roundsoundy! Lepsze od dapa! polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi