Shock_Therapy Napisano 25 Maja 2017 #495272 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Witam, mam pewne uwagi dotyczące zmian ostatnich jakie były. Chodzi mi dokładnie o kolor czcionki wpisywanej przy logowaniu lub w nazwie tematu jest CZARNA i c*uj widać. Następna sprawa jaka zauważyłem to, gdy najedzie się na nick gracza to wyświetla słabo widoczny profil podłużny a nie o to chodzi w tym żebym od razu go oglądać chciał. http://www51.zippyshare.com/v/dib8rADZ/file.html Proszę techników forum o przywrócenie poprzedniego stanu gdyż są to drobnostki lecz irytujące. Dziękuję za uwagę @edit Zapomnieliście ze strzałki na przyznawanie reputacji usunęliscie @Procentowy A na przyszłość prosiłbym o wystawianie ankiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 23 Września 2017 #500722 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Przedawnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 23 Września 2017 #500723 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi