Barakuda89 Napisano 26 Maja 2017 #495338 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Nick na serwerze: Barakuda89Wiek: 28Znajomość AMXX (0/8): 8Doświadczenie: DO tej pory jestem Adminem na innej serwerowni,doświadczenie bardzo duże,posiadałem swój serwer lecz zrezygnowałemStaż w CS'a: 8 latSteamID: STEAM_0:0:1630444Link do profilu na banid : http://banid.pl/kto?to=0:0:1630444 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Barakuda89/Kontakt: Steam Barakuda89Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram bardzo często na Waszym serwerze i czasami są takie chwile że brakuje Admina a latają na SH lub WH...Dużo podpowiadam Adminom jak jest jakiś cheat lub jak ktoś łamię regulamin,myślę że z moim doświadczeniem przyda się taka osoba do Waszego zespołu,Nie posiadam jeszcze wymaganych postów na forum ale wydaje mi się że wszystko można nadrobić,dziennie spędzam na Serwerze ok od 2 do 4 godzin więc przypilnował bym troszkę porządku aby lepiej się grało...Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania,Pozdrawiam bardzo serdecznie Barakuda89 Wiem że nie powinienem wypowiadać się w swoim podaniu dlatego edytuje tutaj:D Tam jestem adminem ale bardzo bardzo rzadko tam wchodzę ponieważ wole u Was pograć bo jest sympatycznie i lepsza atmosfera Madzia jak był bym rzadko na serwerze to nie był bym 15 w top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Maja 2017 #495346 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Neutral : + wiek + steam + doświadczenie - nie dałeś się poznać, a przynajmniej nie pamiętam żebyś cokolwiek pisał - / + trochę mało Cię widać, ale ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 26 Maja 2017 #495353 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Ja bede na tak w porownaniu do lesnego to troche wiecej go widac na serwerze jak ja gralem to pisal mysle ze mozemy mu dac szanse doswiadczenie ma tylko czy dasz rade ogarnac dwa serwery wiek duzy plus jak dostanie admina to nie bede juz najstarszy wsrod adminow ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 26 Maja 2017 #495357 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Przepraszam bardzo Alien, ale chciałbym Ci przypomnieć, że jesteś rok młodszy ode mnie ;> Tak słowem wstępu, przejdźmy do podania. Kolega potrafi sporo czasu przesiedzieć na serwerze, kulturalny (przynajmniej tak mi się wydaje), ale z kolei nie przypominam sobie żadnych zgłoszeń od gracza jak i jakiegokolwiek odzewu na czacie czy przez mikrofon. Gra u nas od listopada, więc trochę czasu na serwerze spędził, dlatego uważam, że można mu zaufać jeśli chodzi o nadanie mu uprawnień, tym bardziej, że ma doświadczenie. Jedyne co mi się nie podoba, to to, że oprócz tego, że siedzi cicho, ma admina na innym serwerze. Mam nadzieję, że mój post jest wystarczająco przejrzysty i chwilowo jestem neutralny względem gracza, co nie oznacza, że zdania nie zmienię. Jeżeli Barakuda zrezygnuje z admina u konkurencji, będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Czerwca 2017 #496053 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Na razie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Czerwca 2017 #496054 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi