AdamKOX Napisano 6 Czerwca 2017 #495831 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Dostałem kolejnego niesłusznego bana za to ze powiedzialem adminowi na serwerze ze to ja jestem ten AdamKOX ktorego zbanowali kiedys niesłusznie ( wtedy kiedy mu to mowilem to mialem ten nick : Ada | CSSetti.pl. Nick Ada | CSSetti.pl SteamID VALVE_2:0:1993138746 SteamCommunity ID 76561201946543220 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Jestes AdamKOX Wykonano 05.06.2017 - 12:44:13 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Rey Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [CS:GO MOD v4] [ONLY DD2][RESET][RYNEK] Pochylnia.pl @ zabijaka.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Czerwca 2017 #495832 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 §30. W przypadku otrzymania permanentnego bana za używanie niedozwolonych wspomagaczy lub w przypadku działania na szkodę serwera lub sieci Pochylnia.pl, ban obowiązuje osobę, na którą został on nadany. W przypadku zmiany konta (czyt. identyfikatora SteamID), ban nadal obowiązuje i zabrania się gry na serwerach Pochylnia.pl. Wszystkie wykryte przypadki będą skutkowały natychmiastowym permanentnym banem na aktualnie używany SteamID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Czerwca 2017 #495833 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi