Skocz do zawartości

Co to ma być?

APPLE1899

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: APPLE

Godzina, data zdarzenia: 18:54:18 11-06-2017

Mapa: dust2 

Opis zdarzenia:  Gram sobie, a tu patrze ban. Od kiedy admin, admina może zbanować? Proszę o wyjaśnienia.

STEAM_ID / IP: To Kowal12345 nwm jaki ma steam_id

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl
[AMXBans] Powod: 'Odpocznij'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:7508980'
[AMXBans] Twoje IP: '94.254.157.252'
[AMXBans] ===============================================

Admin, admina może banować (Jak zauważyłeś )

Po 1 wiedziałeś :)

Mapka dust2:

http://www76.zippyshare.com/v/aF9YyQL8/file.html

OD 10:13 

Do 22:10

Next mapka 

http://hltv.1shot1kill.eu/srv21635/PROCOD-1706111823-cs_assault.dem.zip

Od początku 

Do nw 10 min mapki siedzi na spekcie

Na duście spoko było troszkę osób. Brak wulgarnych odzywek, brak czitów (chyba 2-3 zgłoszenia o minach ) +10 min

Kolejna mapka od początku mapy siedział na spekcie (Spoko) ale był 2 admin (Jak na poprzedniej mapce) nie było zgłoszeń (Mowa o assault)  admin siedział nic nie robił. Przy okazji informowałem go, ze za takie coś jest ban. Wiadomo wszyscy jesteśmy ludzi. Potrzeby fizologiczne itp zrozumiano, telefon (Z pracy itp) zrozumiano. Ale kolego ja jestem na mapce siedzisz po +5 min ;)

Chodzi mi dokładniej o nabijanie czasu na GT 

Kolega przesiadywał NIE BANOWAŁ, NIE SPRAWDZAŁ, 

§24. Za zbyt długie przesiadywanie na serwerze jako obserwator grozi wyrzucenie z serwera bądź nawet ban.

Komenda na demko + amx_ip/ status. (Zawsze można w odpowiednim dziale zgłosić taką osobę) 

Edytowane przez PremiuMGracz:D
:)

Od początku jak mam admina to się o wszystko czepiasz. Wtedy gdy byłem na spekcie czytałem regulamin już chyba 3 raz, ponieważ zapytałem się go na u@, czy na serwerze dajemy bany za bh odp, że tak, więc zapytałem się na ile odp "Poczytaj sobie regulamin". Wszedłem na spekta, aby go kolejny już raz przeczytać, ale o bh nic nie wyczytałem :/ Byłem cały czas na spekcie, ponieważ myślałem, że szybciej to znajdę, a na serwerze podejrzewałem gracza o bh, więc może trochę wyrozumiałości, a nie od razu dajesz bana. A poza tym może jakieś ostrzeżenie bo owego nie widziałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...