Karko85 Napisano 19 Czerwca 2017 #496784 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Witam jako iż się zarejestrowałem, to napiszę coś o sobie ;) Jestem Bartłomiej, mam 17 lat, mieszkam w województwie Śląskim, dokładnie koło Katowic [Bytom], w czasie wolnym robię mody do gier [Mowa tu głównie o gta, mc itp...], chodzę do szkoły informatycznej gdzie uczę się skryptowania w języku C++ oraz troszkę javy, programuje również gry na telefon, pc [jeszcze nie zrobiłem ale sa w ciągu], kody mi do glowy wchodzą bardzo szybko, tworzę również modele broni, jestem grafikiem, ogarniam pisanie pluginów amxx itp... Rozumiem też język HTML, a fora MyBB, IPB mam w małym palcu, tam phpp tez ale pozapominałem, na co dzień jestem, osobą miłą, oraz lubiącą sobie popykać w csika, w tym przypadku GunXpMod, ci którzy tam grają na pewno mnie widzą codziennie, przypadł mi serwer do gustu :P, oczywiście moim piorytetem jest rodzina, dziewczyna itp... Jestem również osobą kochającą bardzo mocno naturę jak i zwierzaki, sam posiadam psa, papużkę, świnkę morską. Króliczka, Chomika, dwa szczury oraz kotka. Mam nadzieję, że zostanę miło tu przyjęty ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 19 Czerwca 2017 #496785 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 ELo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 19 Czerwca 2017 #496786 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Siema, zapraszam na pb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karko85 Napisano 19 Czerwca 2017 Autor #496787 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Może wejdę na PB, zobaczę se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 19 Czerwca 2017 #496788 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Strasznie dużo masz tych zwierząt Też mam królika! Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Czerwca 2017 #496790 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Siema To może powinieneś pojść w strone weterynarza skoro tyle zwierząt, albo do pracy w zoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Czerwca 2017 #496791 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Siema ! Zapraszam na Cod 601 i Cs Go Mod Only DD2. P.S. @Reyuśka :* Ty mógłbyś tam robić za jedno ze zwierząt ( tu wybór losowy ) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karko85 Napisano 19 Czerwca 2017 Autor #496792 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 6 minut temu, `SpeedziK~. napisał: Siema ! Zapraszam na Cod 601 i Cs Go Mod Only DD2. P.S. @Reyuśka :* Ty mógłbyś tam robić za jedno ze zwierząt ( tu wybór losowy ) xD na coda nie, bo nie lubię, lecz DD2 kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Czerwca 2017 #496795 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 2 godziny temu, `SpeedziK~. napisał: P.S. @Reyuśka :* Ty mógłbyś tam robić za jedno ze zwierząt ( tu wybór losowy ) xD O ty Wybieram kotka @Karko85 Tak jak Speedzik zapraszam na CS:GO DD2 skoro kochasz :* Możesz mnie tam czasami spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 19 Czerwca 2017 #496797 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 No no Bytom witom Zabrze się klania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karko85 Napisano 19 Czerwca 2017 Autor #496798 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Tym bardziej wejdę jak kobieta zaprasza @Marti o widzę Zabrze, nie daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 19 Czerwca 2017 #496799 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 6 minut temu, Karko85 napisał: Tym bardziej wejdę jak kobieta zaprasza @Marti o widzę Zabrze, nie daleko Normalnie rzut beretem takim mocherowym:D Wejsc w kobietę cud miód orzeszki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Czerwca 2017 #496800 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 11 minut temu, Karko85 napisał: Tym bardziej wejdę jak kobieta zaprasza @Marti o widzę Zabrze, nie daleko Ja z Jastrzębia-Zdroju ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Czerwca 2017 #496801 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Vister zmieniaj mi tą range bo marti chce we mnie wchodzić xD tak apropo to jestem mężczyzna, tylko gejuszek VisTeR.mi tak ustawił Ej, zapomniałem. Miałem grać napaloną nastolatke xD dobra: marti, przystojniaczku, masz dziewczyne? Bo VisTeR szuka chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 19 Czerwca 2017 #496802 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 1 minutę temu, Reyuśka napisał: Vister zmieniaj mi tą range bo marti chce we mnie wchodzić xD tak apropo to jestem mężczyzna, tylko gejuszek VisTeR.mi tak ustawił Ej, zapomniałem. Miałem grać napaloną nastolatke xD dobra: marti, przystojniaczku, masz dziewczyne? Bo VisTeR szuka chłopaka A ma dużego haha haha No wiesz wolę kobiety Rey obojniaku cóż trudno teraz zdecydować czy Cię podrywac czy nieeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Czerwca 2017 #496803 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 4 minuty temu, Marti napisał: A ma dużego haha haha No wiesz wolę kobiety Rey obojniaku cóż trudno teraz zdecydować czy Cię podrywac czy nieeeeeeeeee Wiesz co? Jak chcesz poderwać obojniaka to idź do agencji towarzyskiej, napewno znajdziesz swoje lustrzane odbicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Czerwca 2017 #496804 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 7 minut temu, Marti napisał: Rey obojniaku cóż trudno teraz zdecydować czy Cię podrywac czy nieeeeeeeeee Co tu się zastanawiać? Bierz i szarp jak Reksio szynkę albo ksiądz kopertę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 20 Czerwca 2017 #496816 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 9 godzin temu, `SpeedziK~. napisał: Co tu się zastanawiać? Bierz i szarp jak Reksio szynkę albo ksiądz kopertę XD Jak komornik ciągnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karko85 Napisano 20 Czerwca 2017 Autor #496825 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 To mi się tu rozpisali xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Czerwca 2017 #496949 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Czerwca 2017 #496950 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi