bartusiek Napisano 21 Czerwca 2017 #496895 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Twój nick podczas grania: się rozpływam jak hoodini Godzina, data zdarzenia: dwa dni temu Mapa: aim_fixit_deagle Opis zdarzenia: no wbił hoops i wyzywał się z etr, etr napisał do swojego kolegi ferna, żeby dał bana dla hoopsa (dostał tylko hoops, etr nic nawet kicka). Dobra wbił hoops i znowu się tyrali i fern dał mu bana na 2h chyba i napisałem "co ty odpierdalasz pajacu" coś w ten desen, moim zdaniem to nie powód do banowania na 7dni, do tego pomaga on swoim e-kumplom STEAM_ID / IP: http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 21 Czerwca 2017 #496897 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 @Aragorn albo @Skip3r macie dostęp do konsoli i możecie sprawdzić czy gracz etr faktycznie kłócil się hoopsem. Nie potrzebnie obraziles admina ale myślę ze po konsultacji z odpowiednią osobą ban zostanie zmieniony Jeszcze jakbyś miał ss kłótni Ban narazie zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETR Napisano 21 Czerwca 2017 #496902 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Pokaz zebym go wyzywal ten caly HOOPS ciagle sie sadzil i sa swiadkowie wiec nie stawaj w obronie kolezanki swojej ktora zawinila elo a co do Ferna to tak napisalem bo nie bedzie mnie jakis szczur obrazal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 21 Czerwca 2017 #496907 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Nie wiem w czym problem ? Wbiliście na serwer była kłótnia dostaliście po banie tyle ! a ten ban na 7 dni to po to żeby się nauczyć bo zauważyłem że te bany na 5 min i 30 min w ogóle nic nie dają skończyłem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartusiek Napisano 21 Czerwca 2017 Autor #496920 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 2 godziny temu, FERN1337 napisał: Nie wiem w czym problem ? Wbiliście na serwer była kłótnia dostaliście po banie tyle ! a ten ban na 7 dni to po to żeby się nauczyć bo zauważyłem że te bany na 5 min i 30 min w ogóle nic nie dają skończyłem ! Po banie etr nic nie dostal i to i tylko to, pokusiło mnie do obrazy w twoja strone, a nie ma innych serverkow gdzie mogę popykac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 21 Czerwca 2017 Bywalec #496924 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Widzę że temat stoi 6 godzin, więc: 6. Obrażanie admina: ban do 24h z wcześniejszym ostrzeżeniem Druga sprawa, admin ma mieć dowód, za co banuje gracza, było tym mówione 100 000 razy a jak widać dalej lecą bany po tydzień czasu beż żadnego "kwitu". 3 godziny temu, Boski Z Polski napisał: Jeszcze jakbyś miał ss kłótni To jest odwołanie i to admin ma mieć dowód (tj. ss kłótni ). Czekam na warna, ktoś musi go dostać jeśli UB Team nie potrafi załatwić sprawy jak należy. Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 21 Czerwca 2017 #496926 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Ban skrócony do 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 21 Czerwca 2017 #496927 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi