Skocz do zawartości

[się rozpływam jak hoodini][ban][fern]

bartusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania:  się rozpływam jak hoodini
Godzina, data zdarzenia: dwa dni temu
Mapa:  aim_fixit_deagle
Opis zdarzenia: no wbił hoops i wyzywał się z etr, etr napisał do swojego kolegi ferna, żeby dał bana dla hoopsa (dostał tylko hoops, etr nic nawet kicka). Dobra wbił hoops i znowu się tyrali i fern dał mu bana na 2h chyba i napisałem "co ty odpierdalasz pajacu" coś w ten desen, moim zdaniem to nie powód do banowania na 7dni, do tego pomaga on swoim e-kumplom
STEAM_ID / IP:  http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/search.php

@Aragorn albo @Skip3r macie dostęp do konsoli i możecie sprawdzić czy gracz etr faktycznie kłócil się hoopsem. 

Nie potrzebnie obraziles admina ale myślę ze po konsultacji z odpowiednią osobą ban zostanie zmieniony

Jeszcze jakbyś miał ss kłótni

Ban narazie zostaje

Pokaz zebym go wyzywal ten caly HOOPS ciagle sie sadzil i sa swiadkowie wiec nie stawaj w obronie kolezanki swojej ktora zawinila elo a co do Ferna to tak napisalem bo nie bedzie mnie jakis szczur obrazal

2 godziny temu, FERN1337 napisał:

Nie wiem w czym problem ? Wbiliście na serwer była kłótnia dostaliście po banie tyle ! a ten ban na 7 dni to po to żeby się nauczyć bo zauważyłem że te bany na 5 min i 30 min w ogóle nic nie dają skończyłem !

Po banie etr nic nie dostal i to i tylko to, pokusiło mnie do obrazy w twoja strone, a nie ma innych serverkow gdzie mogę popykac

• Bywalec

Widzę że temat stoi 6 godzin, więc:

6. Obrażanie admina: ban do 24h z wcześniejszym ostrzeżeniem

Druga sprawa, admin ma mieć dowód, za co banuje gracza, było tym mówione 100 000 razy a jak widać dalej lecą bany po tydzień czasu beż żadnego "kwitu".

3 godziny temu, Boski Z Polski napisał:

Jeszcze jakbyś miał ss kłótni

To jest odwołanie i to admin ma mieć dowód (tj. ss kłótni ). 

Czekam na warna, ktoś musi go dostać jeśli UB Team nie potrafi załatwić sprawy jak należy.

Nie pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...