BarabaszeK Napisano 4 Lipca 2017 #497824 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Mam propozycje dotyczącą sapera, mianowice żeby saper mógł rozbrajać miny ( coś jak pake tylko troche szybciej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 4 Lipca 2017 #497826 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Hmm neutral + Nie widziałem tego jeszcze ;p - Bez perku Stalco (Bez wbudowanego perku) Lipa szukać min na kucaku będziesz ?:D -/+ Nie wiadomo czy ktokolwiek będzie takie coś używać na Pro Codzie gdzie tutaj są szybkie rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Lipca 2017 Użytkownik #497827 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Num, w sumie tak jak kowal, jestem bardziej na NIE. Jak będziesz szukał albo już rozbrajał tą mine to ktoś podleci i Cię zabije I tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 4 Lipca 2017 #497829 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Do tego dołożyć dźwięk rozbrajania (Wiadomo wtedy co robisz i łatwo Cię namierzyć) Rey masz rację. Ja na reanimatorze mam problem kogoś wskrzesić.. Jestem niewidzialny ale dźwięk wskrzeszania robi swoje. ( Każdy nawala jak tylko usłyszy dźwięk ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 4 Lipca 2017 #497836 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 A kto mowi ze musi byc dzwiek przydala by sie saperowi bo jak pamietam na niektórych codach jak gralem to saper mial miny i mial umiejetnosc ich rozbrajania (jedynie przeciwnika) i to by sie powiodlo mozliwe i na tym serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APPLE1899 Napisano 4 Lipca 2017 #497837 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ja jestem neutral rundy sa szybkie i tak jak Kowal napisal nwm czy ktos bedzie chcial sie w to bawic. A jak juz to niech bedzie moze jakis dodatkowy exp lub 2 monety za rozbrojenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 4 Lipca 2017 #497838 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) 31 minut temu, Senior Tom napisał: A kto mowi ze musi byc dzwiek przydala by sie saperowi bo jak pamietam na niektórych codach jak gralem to saper mial miny i mial umiejetnosc ich rozbrajania (jedynie przeciwnika) i to by sie powiodlo mozliwe i na tym serverze + Za każdym razem rozbrajał minę (Tzn czy jak reanimator niby wskrzeszał a po 3 próbach się udało Jaaa wspomniałem o dźwięku (jeżeli owy dźwięk miałby być dodany) Edytowane 4 Lipca 2017 przez PremiuMGracz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 5 Lipca 2017 #497855 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 16 godzin temu, PremiuMGracz:D napisał: + Za każdym razem rozbrajał minę (Tzn czy jak reanimator niby wskrzeszał a po 3 próbach się udało Jaaa wspomniałem o dźwięku (jeżeli owy dźwięk miałby być dodany) Tylko ze reanimator jak wskrzesza to ciało rożnie lezy na ziemi to dlatego ciężko wskrzesić a dźwięk jest dlatego bo ma 99% niewidki na ziemi a saper nie potrzebuje dźwięku do rozbrajania min a po 2 mina lezy prostopadle z podłożem nie przemieszcza się w różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmO.oCzY Napisano 22 Czerwca 2019 #528235 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 kiedy jakies zmiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi