JaTuVapuje Napisano 30 Lipca 2017 #498845 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Twój nick : ` Hs^ JaTuVapuje godzina: Nwm nie pamietam data zdarzenia:14.06.2017 Mapa: nwm Opis zdarzenia: grałem normalnie otwieralem tabele i nagle dostaje bana pisalem mu na priv ze mam dobre sluchawki ale no cóż... a i czekam na tego ub juz 1 mies. i nie wiem czy dostane czy nie czekam i czekam ;c STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:3620169 0 00:07 31 0 wyciek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: ` Hs^ JaTuVapuje [AMXBans] Reason: 'mozesz sie odwolac na forum jak chcesz :)' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:3620169' [AMXBans] Your IP: '' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 30 Lipca 2017 #498847 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Brak Ub Po dostaniu bana masz tylko tydzień na odwołanie (Od ss 1 dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 30 Lipca 2017 #498848 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi