Bonzo321 Napisano 9 Sierpnia 2017 #499245 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Nick na serwerze: Dzik! Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 5\8 Doświadczenie: Staż w CS'a: Bardzo dobre SteamID: Link do profilu na banid:Link do profilu na GameTracker:Kontakt: https://www.gametracker.com/account/manage/ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myśle że byłbym dobrym adminem przebywam na serwerze dziennie około 5-6 H i widze dużo cziterów i że czasem trzeba ich zbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 9 Sierpnia 2017 #499250 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 jestem na nie brak csa na steam konto pod podanie od 7 sierpnia grasz dopiero u nas nawet poprawnie gt nie umiesz podac https://cache.gametracker.com/player/Dzik!/80.72.37.10:27035/ gt mowi cos innego nie widac zebys przebywal 5-6 h dziennie wczoraj grales 50 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Sierpnia 2017 #499255 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Konto pod podanie, z tego co widziałem na serwerze nie posiadasz w ogóle steama. Alien wskazał też wałki jeśli chodzi o przegrane przes Ciebie godziny. Dodatkowo chciałbym wspomnieć o tym, że żeby złożyć podanie na admina, to Twoje konto na forum musi być zarejestrowane minimum tydzień wcześniej. Zatem do argumentów przeciwko przyjęciu Ciebie w nasze szeregi należy również nieznajomość regulaminu tego działu. NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Sierpnia 2017 #499256 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 5-6 godzin dziennie? Ale ja Cię nigdy nie widziałam poza tym konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Sierpnia 2017 #499264 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Brak cs'a na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Sierpnia 2017 #499265 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi