Skocz do zawartości

Ban za nic + skarga ( kopiuj wklej z innego działu) moja mała pomylka

FreakShoww99

Rekomendowane odpowiedzi

STEAM_ID : VALVE_2:4:497978702

IP: 37.248.1.146

Mapa zdarzenia : De_dust_long 

Mój nick: FreakShoww99

Data zdarzenia:12.08.2017 po 22:30 jak pamiętam.

Nick admina: Barabaszek

Opis sytuacji: Dostalem bana za czity, nigdy nie bylem banowany za czity nigdy, bo ich nie mam. W counter strike gram bardzo dlugo, cod mod 80 k to rozbudowany serwer i zeby wykryc czitera trzeba dobrze sie zastanowic lub nagrac demko i je sprwadzic. A ten Pan admin zdazyl  wyjsc z gry do specta po 2-3 min dostalem perma. Ale co jest najlepsze ? Ze mnie wgl nie sprawdzil, gram na tym serwerze conajmniej  1,5 roku i to jest dluzszy czas niz on posiada tego admina. Zal dupe mi ściska, BO TAKIEGO OSOBY KTORE POSIADAJA ADMINA TYM BARDZIEJ NA COD'zie POWINNY BYC BARDZIEJ ROZSADNE.

Juz nic nie odzyskam nawet swojej premki i tego czasu dlugiego co tu przegrałem ( z przerwami ) ale jednak wracalem..

Screnow nie wrzuce poniewaz moj laptop to nie jest nowa generacja, jest tak zasyfiony ze jak chcialem znalesc screeny to ich nie ma. Wiec mowi sie trudno, mam nadzieje ze wypowiedza sie osoby ktore choć troche znaja mnie z serwera i wiedza ze tam ma sie duzy lvl to jest sie prostem A NIE CZITEREM !

Chodzi o to ze za szybko Barabaszek ocenij ze ma czity, a bardzo dobrze "chyba" wiedzial ze gram tu codziennie.

A jesli tak skarga juz na niego leci, Barabaszek podczas gry siedzi na spekcie i nic nie robi. Dosłownie nic, sytuacja z 2 dni wczesniej z piatku. Siedzial chyba z 2 h na specie ludzie biegaja po txt ja pisze na czat admina a go nie ma. Dlatego napisalem swoje podanie o Admina, ktore nie przeszło bez Steam. Wiec postanowilem złozyc jeszcze raz pod koniec wakacji ze steam, ale teraz to chyba bedzie duzy problem. Ehh szkoda, moje czasu. 

Moze nie bede miec SS, ale za to ze dotalem bana za nic. Bede sie starał o to zeby Barabaszek stracił Admina ! Prosze o rozsadne odpowiedzi, a nie typu, brak dowodow brak tematu ! Pan barabaszek jest adminem  i on powinien powiedziec jak było..

Jak bym wiedzial ze grac nie potrafi to nawet wieczorem na serwer bym nie wchodzil, ale ze od niego bana dostalem ? Dobrze widzał mnie codziennie.  I moje gra zawsze tak samo wygladała ze bylem dobry i dopiero wczoraj ten ban za nic poleciał ?

Mogł bym tak pisac ciagle bo irytuje mnie ta sytuacja .. Barabaszek mam nadzieje ze ty tez sie wypowiesz

EDIT .. Sa screeny

https://megawrzuta.pl/download/eaf79b0a95dc91bdc198a879760040c6.html     -------- >> Zjechać trochę na dół i jest pobierz 

• Moderator

Dostałeś bana "wrzuc screeny" więc musisz je wstawić. Na pewno przeszukałeś cały folder z csem?

Gdzie zapisują się SS'y:

1)

Steam po update 14.02.2013:C:/Program Files/Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike

Steam po angielsku:C:/Program Files/Steam/steamapps/nazwakonta/counter-strike/cstrike

Steam po polsku:C:/Program Files/Steam/steamapps/nazwakonta/counter-strike/cstrike_polish

NonSteam:C:/Program Files/Counter-Strike 1.6/cstrike

W Win 7 ssy mogą zapisywać się w tej lokalizacji:C:\Użytkownicy\nazwa użytkownika\AppData\VirtualStore\ProgramFiles\Valve\cstrike 

Win Vista C:\Users\User\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Counter-Strike\cstrike_polish\

2)

Na steam'ie  w bibliotece gier masz CS'a - klikasz PPM i wybierasz właściwości. Następnie PRZEGLĄDAJ PLIKI LOKALNE (ang: Properties->LOCAL FILES->BROWSE LOCAL FILES).

Znajdziesz tam folder cstrike. Następnie szukasz ss'ów pod nazwą HalfLife00, HalfLife01, itd.

Jeżeli admin je ma, a Ty ich nie wstawisz to nie dostaniesz UB.

@BarabaszeK wstaw swoje ssy żeby zobaczyć czy się zapisały 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...