Dzamalama Napisano 16 Sierpnia 2017 #499469 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Witam. Ban po raz trzeci, po raz trzeci za nic. Tomaka, w takie przypadki nie wierzę i trochę to przykre, że robisz to specjalnie. Twój nick podczas grania: Abdul Godzina: 17:06 Data zdarzenia: 16.08.2017 Mapa: cs_wiocha Link do screenów: http://www22.zippyshare.com/v/oXuMQYJV/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 16 Sierpnia 2017 #499472 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 przykre to jest to jak napierdalasz ta kula na cswiocha(i na kazdej innej) nie dajesz innym szans nawet na wyjscie z respa. druga sprawa na tak malej mapie nawet na niewidce grasz zal. a niby taki z ciebie dobry gracz a bez tego lezysz i kwiczysz po co to robisz nie widzisz ze ludzie nie chca z toba grac i uciekaja!!! taki poprostu cwaniaczek jestes i tyle !! i trzecia sprawa jestem adminem na PB i jezeli uwazam ze trzeba komus ssy zrobic to robie wiec prosze mi tu nie plakac !!! zastanow sie lepiej co ty robisz i daj innym pograc a nie tylko myslisz o ranku i sobie. to tyle co mam do powiedzenia na ten temat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzamalama Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor #499474 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Po pierwsze, ani razu podczas tej gry nie użyłem kuli, więc nie rozumiem skąd ten argument. Niewidki też nie użyłem i nie wmówisz mi, że było inaczej, bo specjalnie kiedy zobaczyłem, że grasz, to celowo nie używałem ani kuli, ani niewidki. Skoro tak, to może nie powinieneś już nim być, jeśli przeważa niechęć do gracza nad regulaminem? Naprawdę nic do Ciebie nie mam, ale to denerwujące. Sami dopuszczacie klasy, których później nie można używać. Powróćmy do formuły jedna broń, tyle samo hp dla wszystkich itd, to nie będzie problemów. Wrzuciłem screeny, dlaczego skomentowałeś, a nie odbanujesz mnie? To jest chore. Nic nikomu nie zrobiłem, a traktujecie mnie, jakbym robił nie wiadomo co. Co do ostatniego zdania, to co ja właściwie robię? Gram na tej samej klasie, co admin, który też używa kuli? Na ranking nie patrzę, bo wchodzę, żeby pograć, a nie żeby być najlepszym. Nie oceniaj mnie, bo mnie nie znasz, jesteś dorosły, powinieneś wiedzieć takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 16 Sierpnia 2017 #499481 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 UB Pogaduszki na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 16 Sierpnia 2017 #499482 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi