Skocz do zawartości

Abdul

Dzamalama

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ban po raz trzeci, po raz trzeci za nic. Tomaka, w takie przypadki nie wierzę i trochę to przykre, że robisz to specjalnie.

Twój nick podczas grania: Abdul

Godzina: 17:06

Data zdarzenia: 16.08.2017

Mapa: cs_wiocha

Link do screenów: http://www22.zippyshare.com/v/oXuMQYJV/file.html

przykre to jest to jak napierdalasz ta kula na cswiocha(i na kazdej innej) nie dajesz innym szans nawet na wyjscie z respa. druga sprawa na tak malej mapie nawet na niewidce grasz zal. a niby taki z ciebie dobry gracz a bez tego lezysz i kwiczysz po co to robisz nie widzisz ze ludzie nie chca z toba grac i uciekaja!!! taki poprostu cwaniaczek jestes i tyle !! i trzecia sprawa jestem adminem na PB i jezeli uwazam ze trzeba komus ssy zrobic to robie wiec prosze mi tu nie plakac !!! zastanow sie lepiej co ty robisz i daj innym pograc a nie tylko myslisz o ranku i sobie. to tyle co mam do powiedzenia na ten temat!!!

Po pierwsze, ani razu podczas tej gry nie użyłem kuli, więc nie rozumiem skąd ten argument. Niewidki też nie użyłem i nie wmówisz mi, że było inaczej, bo specjalnie kiedy zobaczyłem, że grasz, to celowo nie używałem ani kuli, ani niewidki. Skoro tak, to może nie powinieneś już nim być, jeśli przeważa niechęć do gracza nad regulaminem? Naprawdę nic do Ciebie nie mam, ale to denerwujące. Sami dopuszczacie klasy, których później nie można używać. Powróćmy do formuły jedna broń, tyle samo hp dla wszystkich itd, to nie będzie problemów. Wrzuciłem screeny, dlaczego skomentowałeś, a nie odbanujesz mnie? To jest chore. Nic nikomu nie zrobiłem, a traktujecie mnie, jakbym robił nie wiadomo co. Co do ostatniego zdania, to co ja właściwie robię? Gram na tej samej klasie, co admin, który też używa kuli? Na ranking nie patrzę, bo wchodzę, żeby pograć, a nie żeby być najlepszym. Nie oceniaj mnie, bo mnie nie znasz, jesteś dorosły, powinieneś wiedzieć takie rzeczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...