vezovi Napisano 20 Sierpnia 2017 #499629 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Twój nick podczas grania: Vezovi Godzina, data zdarzenia: 00:10 21.08.2017 Mapa: de_dustsen Opis zdarzenia: Normalnie grałem, nie ma co opisywać. Nie wiem, co to za admin i za co go dostał, ale doświadczenia mu totalnie brak. Żadnych screenów. Nic. A zbanuję go sobie, bo za dobrze gra i mnie wkurza. Ehh... STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:34242046 / 91.229.85.49:27005 ===================================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez admina: Madziaa<3 ! [AMXBANS] Czas: kompletnie [AMXBANS] Zbanowany nick: Vezovi [AMXBANS] Powod: Czitujesz! [AMXBANS] Mozesz odwolac sie na Pochylnia.pl ! [AMXBANS] Twoje SteamID : STEAM_0:1:34242046 ! [AMXBANS] Twoje IP : 91.229.85.49:27005 ===================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 21 Sierpnia 2017 Dziewczyna #499630 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Tak sądziłam, że się odwołasz To jest demko z mapy, na której dostałeś bana http://d1.hltv.org.pl/srv21643/GXP-1708210001-de_dustsen.dem.zip 1:25 - idealnie w głowę? +/- 1:41 - tu jest dwóch graczy, celownik Ci przeskoczył na tego, który jest dalej + 1:59 - na głowę przez ścianę + 3:23 - tak samo, przeskoczył na tego za skrzynką + mapa poprzednia http://d1.hltv.org.pl/srv21643/GXP-1708202331-de_dust4ever.dem.zip 17:22 - taki mały przeskok na głowe +/- 19:32 - na głowę + 22:27 - przeskok na swojego? +/- Nie jest rozpisane dużo bo na demkach tak nie widać, ale na serwerze Twoja gra wyglądała inaczej i ewidentnie było widać aima. Poczekamy jeszcze na rozpiskę kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 21 Sierpnia 2017 #499634 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 0:39= uznajmy że szczęście +/- 0:41= no trochę za szybko +/- 1:25 = uznajmy że szczęście +/- 1:37 = celownik caly czas na glowie 1:46 - tu jest dwóch graczy i celownik tutaj wielce nie przeskakiwał -b 2:00 - przeskok na głowe +b 2:10 - tak własnie idealnie celownik pozostal na ciele +b 2:16 - dziwny przeskok +/- Jak dla mnie aim Wszedles na aktywnym banie do gry (http://www98.zippyshare.com/v/eoa2C8xR/file.html) Brak ub Nas nie interesuje ,,przez przypadek" wejście to wejście Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 21 Sierpnia 2017 #499648 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Sierpnia 2017 #499667 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Gracz zgłosił ze nie zgadza się z werdyktem. Zobaczę demko wieczorem i ocenię. //Edit Obejrzałem demko, oglądałem sam bez waszych rozpisek więc nie będę tłumaczył. Dla mnie demko czyste lecz niestety gracz wbił na aktywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vezovi Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor #499690 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Moja antyrozpiska: 0:39: "trochę za szybko" celowałem w gościa chyba dobrą sekundę, aim by nie czekał 0:41 - "trochę za szybko" - nawet gościa nie trafiłem, więc jaki aimbot... widzieliście kiedykolwiek jak zachowuje się aimbot? 1:25- normalny flick shot XD gram w tę grę dobre 8 lat, znacie pojęcie pamięci mięśniowej? Miałem mnóstwo czasu żeby nacelować 1:32 - widzieliście może tę akcję? Nie mogę trafić gościa, ale co tam, AIMBOT 1:39 - "cały czas na głowę" - widziałeś jak później gościu zleciał z góry? celownikiem nawet nie nadążyłem za nim, w końcu zginąłem 1:59 - nie no beka XD widziałem 2 gości przebiegających przez okna i jednego biegnącego do mnie, lekka panika i zwykły odruch myśląc, że jakimś cudem trafię ich przez okienko 2:10 - "tak własnie idealnie celownik pozostal na ciele" serio? Upewniałem się, że gościu zginął. 2:18 - kolejny raz nie mogę trafić gości, którzy stoją. Aimbot na pewno by się nie pomylił. 2:47 - zanim nacelowałem typowi na banie mijają chyba ze 2 sekundy, pewnie aimbot haha 3:23 - "tak samo, przeskoczył na tego za skrzynką +" - nawet na głowę nie trafiłem, a grubo nad nią Wszedłem na serwer na aktywnym przez przypadek. Chciałem szybko skontaktować się z adminem banującym, więc dołączyłem za nim do gry, przez steam, nie wiedziałem gdzie mnie wrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Sierpnia 2017 Donator #499992 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Obejrzałem oba demka. Oba są czyste. Gracz steam, który dostanie bana, nie ma możliwości wbić na aktywnym na nasze serwery. Udało mu się wbić, bo mieliśmy problemy z bansem i ban nałożony przez Madzię musiał nie działać lub został usunięty (nie wrócił, po przywróceniu bazy). A więc, skoro zamieszanie z banem wynikało z naszych problemów, to gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Sierpnia 2017 Donator #499993 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi