Skocz do zawartości

vezovi odwolanie v2

vezovi

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że tamten temat został zamknięty, nie dając mi możliwości odpowiedzi, robię nowy.

Kiedyś na innej serwerowni miałem podobną sytuację, ban z dupy, żadnych konkretnych dowodów, tylko "przypuszczenia" non skilowych adminów. Akcja trafiła na BL, oto link: http://www.blacklisted.pl/app16315,steam_0:1:34242046.html

Nauczcie się grać, zanim złożycie podanie o tak ważne stanowisko jak admin... "Mam na imię Olgierd, mam 14 lat"- to wszystko wyjaśnia

0:39: "trochę za szybko" celowałem w gościa chyba dobrą sekundę, aim by nie czekał

0:41 - "trochę za szybko" - nawet gościa nie trafiłem, więc jaki aimbot... widzieliście kiedykolwiek jak zachowuje się aimbot?

1:25- normalny flick shot XD gram w tę grę dobre 8 lat, znacie pojęcie pamięci mięśniowej? Miałem mnóstwo czasu żeby nacelować

1:32 - widzieliście może tę akcję? Nie mogę trafić gościa, ale co tam, AIMBOT 

1:39 - "cały czas na głowę" - widziałeś jak później gościu zleciał z góry? celownikiem nawet nie nadążyłem za nim, w końcu zginąłem

1:59 - nie no beka XD widziałem 2 gości przebiegających przez okna i jednego biegnącego do mnie, lekka panika i zwykły odruch myśląc, że jakimś cudem trafię ich przez okienko

2:10 - "tak własnie idealnie celownik pozostal na ciele" serio? Upewniałem się, że gościu zginął. 

2:18 - kolejny raz nie mogę trafić gości, którzy stoją. Aimbot na pewno by się nie pomylił.

2:47 - zanim nacelowałem typowi na banie mijają chyba ze 2 sekundy, pewnie aimbot haha

3:23 - "tak samo, przeskoczył na tego za skrzynką +" - nawet na głowę nie trafiłem, a grubo nad nią

Dla was każdy mój strzał jest podejrzany, to nic, że masy kul nie trafiam i często celuję w ciało, a nie głowę. Nie znacie się, to wstawiajcie demo na BL, bo nie mam siły walczyć z ludźmi waszego pokroju. Czekam na UB.

1) Temat nie został formalnie zamknięty tylko wyłączyłem możliwość pisanie w nim. 1 osoba musi dać jeszcze swoją rozpiskę. Po co mają być nie potrzebne komentarze taki jak ten? 

2) Nie interesują nas bany z innych sieci np:. bl. 

3) To ubt decyduje czy gracz jest czysty ,a nie zbanowany

Nie pozdrawiam 

A ten temat zamykam i przypominam że potrzeba jeszcze 1 rozpiskę upoważnionej do tego osoby 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...