HALBiSS_YT Napisano 24 Sierpnia 2017 #499833 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 mam juz te screeny. mialem nie maly problem poniewaz nie moglem znalezc folderu z csem, przez co nie moglem znalezc screenow. nie moglem takze kliknac ikonke na pulpicie i folder zrudlowy, bo tej ikonki nie bylo, a ja kiedy dodalem csa na steam poprzez wybur gier nonsteam z kompa i w ten sposob uruchamialem gre. znalazlem screeny dzisiaj przypadkowo usowajac niepotrzebne foldery po grach ktore przeszlem i po niepotrzebnych programach. mam je. de dust2 sa na inny serw. screeny maja za duzy rozmiar wiec dam link do mega.nz na ktorym sa screeny. te z nazwa halflife sa od paintballa, a te z de_westtime sa z serwa na ktorym mialem ban za AB link: https://mega.nz/fm/ASYQEJzS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 24 Sierpnia 2017 Dziewczyna #499836 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Po pierwsze takie rzeczy piszesz w dziale z odwołaniami nie tutaj, po drugie czas na wstawienie screenów już minął, po trzecie z tego co pamiętam wszedłeś nie raz na aktywnym banie po zrobieniu screenów więc UB nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 24 Sierpnia 2017 #499837 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Wszedłes na aktywnym banie, a jest to u nas zabronione. UB nie bedzie jak nawet masz ss po czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 24 Sierpnia 2017 #499853 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Wchodziłeś na aktywnym, na wstawienie screenów jest 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 24 Sierpnia 2017 #499854 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi