Vibez Napisano 7 Września 2017 #500318 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Twój nick podczas grania: Vibez Godzina, data zdarzenia: 21:36 07.09.2017 Mapa: De_eldorado Opis zdarzenia: Gram najlepiej jak potrafię, udało mi się zdobyć karabin Gail no i to normalne że dużo siada jak niektórzy biegają jeszcze z pistoletami. Nawet nie wiem dokładnie za jaką sytuację dostałem bana bo dużo ich mogło być ale admin napewno nie zwrócił uwagi że nie miałem jakiś super fartownych akcji poprostu problemem było celowanie tylko po głowie, nie mówie że tylko głowy wbijałem ale zdecydowanie większość było HS, i do tego mógł trochę się poprzyglądać a z tego co widziałem w tabeli to normalnie grał z nami więc co mógł widzieć? STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1771761856/ IP: 85.222.18.221:27005 I jeszcze wydruk na wszelki wypadek: ===================================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez admina: `FreE_FraG';# ! [AMXBANS] Czas: kompletnie [AMXBANS] Zbanowany nick: Vibez [AMXBANS] Powod: Czitujesz! [AMXBANS] Mozesz odwolac sie na Pochylnia.pl ! [AMXBANS] Twoje SteamID : STEAM_2:0:1771761856 ! [AMXBANS] Twoje IP : 85.222.18.221:27005 ============================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 7 Września 2017 Dziewczyna #500319 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2017 @`FraGu. dowody? Obejrzałam całe demko, gracz czysty. Na dowody admina pewnie się nie doczekamy więc sama się tym zajęłam. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 7 Września 2017 Dziewczyna #500323 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi