Noobsi Napisano 9 Września 2017 #500360 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Dzisiaj zostałem zbanowany na serwerze GunXP mod z komentarzem abym wstawił screeny. Lecz problem jest w tym że przeszukałem cały komputer i ich nie ma. I dlatego wszedłem na forum aby się dowiedziec co mam zrobić? Nick w grze: NBXD Noobsi Jedyne co mam to demko z mojej gry przed dostaniem bana. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Września 2017 #500364 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2017 @Noobsi napisz temat tutaj http://pochylnia.pl/index.php?/forum/446-wstaw-screenshoty/ albo chociaż edytuj ten post i podstaw się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Września 2017 #500397 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Madzia wyżej wytlumaczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Września 2017 #500398 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi