Q__ Napisano 9 Października 2017 #501299 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Nick na serwerze: Q__ Wiek: 25 Znajomość AMXX (0/8):6 Doświadczenie: 2 lata jako admin FFA, Surf, Jailbreak Staż w CS'a: 7 lat z przerwami SteamID: "Q__" STEAM_0:0:82759144 Link do profilu na banid: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:82759144 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Q__/80.72.37.10:27035/ Kontakt: GG 3833451, mail, steam : Q__ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Witam. Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na admina. Nie mam czasu założonego konta ani 10 postów, ponieważ nabijanie ich sztucznie nie ma sensu. Mam spore doświadczenie jako admin na różnych typach serwerów, Często gram rano - taki mam system pracy. Obecnie, po przerwie spowodowanej przebywaniem za granicą, wracam do gry i gram praktycznie tylko na tym serwerze. Jako admin chcę zaprowadzić porządek z cheaterami, dziećmi drącymi się przez mikrofon, Optymalnie dostosowywać mapy do ilości graczy na serwerze oraz wspomóc serwer swoimi pomysłami na usprawnienie go. Proszę o nie kasowanie mojego podania z racji braku postów i rozpatrzenie go. Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Października 2017 #501303 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Jakoś sobie nie przypominam żebyś grał na steam, ale może się mylę i to przeoczyłam Jeżeli masz tego steama to jestem na tak + wiek + staż + doświadczenie EDIT: Wybacz, jednak masz steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 9 Października 2017 #501319 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Na TAK. Widuję Cię na serwerze, coś tam zgłaszałeś, steam, wiek, ogarnięty, doświadczenie jest więc ogarniesz bez problemu pewnie. Kolejna para oczu do wyłapywania odpaleńców zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 10 Października 2017 #501335 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja rowniez jestem na tak widac go na serwerze wczoraj na serwerze i na forum o ance pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 10 Października 2017 #501342 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Godziny są, steam jest, doswiadczenie i wiek jest. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to podanie pisane ze świeżo założonego konta na forum. Nie przypominam sobie też Ciebie z serwera, ale jeżeli są glosy o tym, że byłeś na nim widziany, to temu zaufam. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukam bana Napisano 11 Października 2017 #501398 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Widzialem Cie na serwerze kilka razy. Mozna dac mu szanse, a forum z czasem nadrobi, w koncu podobnie bylo ze mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 13 Października 2017 #501478 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Podanie zostanie rozpatrzone. Skontaktuj się ze mną przez steam/pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Października 2017 #501638 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi