`FreE_FraG';# Napisano 9 Października 2017 #501321 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Zauważyłem, że 2 rangi "Admin Serwera" i "Użytkownik" na pierwszy rzut oka są niemal identycznego koloru co wygląda jakby każdy na forum miał admina. ^^ Można by zmienić kolor którejś z rang na inny żeby było wiadome kto admin, a kto zwykły użytkownik. Propozycja ode mnie to np. : - Admin Serwera kolor żółty - Użytkownik kolor biały jak wcześniej, aczkolwiek ten co jest teraz by mógł zostać Taka moja uwaga i propozycja za razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 9 Października 2017 #501322 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Kolor użytkownika raczej będzie zmieniony. Żółty ma redaktor chyba. Dawno żadnego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Października 2017 #501323 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Dopiero został wgrany nowy styl forum. Na pewno będzie zmieniane, a kolor żółty ma grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Października 2017 #501324 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Kolory rang zostaną zmienione na takie by były w 100% odróżniane. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Października 2017 #501325 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi