Q__ Napisano 11 Października 2017 #501393 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Twój nick podczas grania: Q__Godzina, data zdarzenia: 12:27, 11.10.2017Mapa: http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=14659Opis zdarzenia: Zalogowałem się z pracy na NONSTEAM kliencie i dostałem bana za podszywanie się. Cieszy mnie to, że administracja tak świetnie działa Proszę mieć na uwadze, że gram czasem z pracy na kliencie non steam, ponieważ tylko tak mój netbook daje radę. STEAM_ID / IP: Zmienne / Internet przez telefon Proszę u UB w miarę możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Października 2017 Donator #501394 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi