Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Października 2017 #501403 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Dałoby radę zrobić kicka z powodem? Zamiast banować na przykład za ping to lepiej chyba dać kicka na początek z powodem PING, żeby wiedzieli za co to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q__ Napisano 11 Października 2017 #501404 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Alternatywą jest informacja na czacie, że osoby z pingiem powiedzmy 100+ będą kickowane/banowane Można także wgrać plugin, który sam zrobi robotę. Tu przykład takiego pluginu https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=54555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Października 2017 Autor #501406 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Jest wgrany plugin, który wywala za ping ponad 120 (chyba jest, coś mi się kojarzy xD), ale czasami nie wywala a gracze mają ping nawet ponad 400 i to nie chwilowo, tylko przez parę minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Października 2017 #501411 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Plugin dawał bana na 2 minuty, ale jest aktualnie wyłączony. W sumie teraz nie pamiętam dlaczego. Aquax go wyłączał. Mogę włączyć jeszcze powody kicków, bo to wyłączyłem jak były wcześniej problemy z sewerem, ale teraz może znowu będzie to śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q__ Napisano 11 Października 2017 #501413 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 1 godzinę temu, Madziaa<3 napisał: Jest wgrany plugin, który wywala za ping ponad 120 (chyba jest, coś mi się kojarzy xD), ale czasami nie wywala a gracze mają ping nawet ponad 400 i to nie chwilowo, tylko przez parę minut. Plugin można ustawiać dowolnie. Plugin mierzy np 6x podczas jednej minuty i jeśli większość pomiarów wyjdzie za duża to kicka, wszystko jest do ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 15 Stycznia 2018 #504904 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Powody kicków dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 15 Stycznia 2018 #504905 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi